Baronlar Kılıçdaroğlu'na  talimat verdi

Baronlar Kılıçdaroğlu'na talimat verdi

CHP'nin artık Mustafa Sarıgül'e teslim olduğunu belirten Melih Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "baronların" talimatıyla hareket edeceğini öne sürdü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Chp ve Mustafa Sarıgül'le ilgili bomba iddialarda bulundu.CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı tartışılırken, Mustafa Sarıgül'ün durumu da belirsiziğini koruyor. Ancak bugün büyük bir buluşma gerçekleşecek ve Chp'li yöneticiler ile ŞişliBelediye Başkanı Sarıgül, uzun bir aradan sonra bir araya gelecek.
Bu görüşmede Sarıgül'ün
Chp'ye geri dönüş için dilekçe vermesi bekleniyor.Bugünkü büyük buluşmanın sonucu merak edilirken, Melih Gökçek gece geç saatlerde Twitter'dan ilginç açıklamalarda bulundu.
Twitter'da
Chp'nin artık Sarıgül'e teslim olduğunu belirten Gökçek, Chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "baronların" talimatıyla hareket edeceğini savundu.
İşte
Melih Gökçek'in o bomba tweet'leri:

BARONLARA SÖZ VERDİ

"Ali Özcan başkanlığında 35 eski Chp ilk başkanı, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sarıgül'ün İstanbul adaylığı için ön seçim istedi.
Kemal
Kılıçdaroğlu "değerlendireceğim" demiş. Ancak Kılıçdaroğlu'nun baronlara söz verdiğini yakın çevresine söylediği biliniyor. Kesinlikle ön yoklama yapmaz, yapamaz.

KILIÇDAROĞLU, TEŞKİLATI YOK SAYIYOR

AK Parti'de ön yoklama yapılıp, teşkilatın temayülü alınırken, Ak Parti uygulamalarını "diktatörlük" olarak nitelendiren Chp ve Kemal Kılıçdaroğlu teşkilatı yok sayıyor.

CHP, SARIGÜL'E TESLİM OLDU

Kılıçdaroğlu baronların talimatı ile ön yoklama yapmayacak ve Sarıgül tepeden belediye başkan adayı olacak. Şu anda Chp Sarıgül'e teslim olmuştur. Baykal'ı bile Bodrum'a davet edip sindiren baronlar bu işi bitirdiler. Bir ay önce kükreyen Gürsel Tekin bile manevra yapıp kedi kesildi ise, bu olay bitmiştir.

BU NASIL BİR KORKU ANLAYIN

Sarıgül hala partiye girmediği halde açıkça "ben adayım" diyorsa bu nasıl korkudur anlayın."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.