Barış Arduç reklam filminden bir servet kazandı

Barış Arduç reklam filminden bir servet kazandı

Ekranların sevilen dizisi 'Kiralık Aşk'ta Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç, oynadığı bir reklam filminden tam 600 bin TL para aldı. Reklam filminden adeta bir servet kazanan Barış Artuç, yeni reklam filmlerinde yer alacak mı?

Televizyon ekranlarının sevilen ve bir çok kişinin yakından takip ettiği Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i yine gündemde. Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterine aşık olan işadamı Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç ise oynadığı bir reklam filmi ile magazin gündemine geldi. Reklam filminden çok reklam filmi için aldığı para konuşulan yakışıklı oyuncu Barış Arduç, reklam filmi için bakın ne kadar ücret aldı. 

‘Kiralık Aşk’ dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç’un, Derimod reklamından aldığı ücret ortaya çıktı. Son dönemde Gupse Özay’la yaşadığı aşkla gündeme gelen oyuncunun, Reklam karşılığında 600 bin TL aldığı öğrenildi.

Kiralık Aşk dizisinin Ömer’i Barış Arduç kimdir?

Barış Arduç Barış Arduç 9 Ekim 1987 doğumludur ve Terazi burcudur. 
Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşmış, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Arduç, Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir.

2015 Mart ayında vizyona giren Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen]] adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol almış olup senarist ve başrol oyuncusu Gupse Özay ile birliktedir.Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oyuncusudur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.