Bakan Çelik Ufuk Okullarını Ziyaret Etti

Bakan Çelik Ufuk Okullarını Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bir dizi açılış için geldiği İstanbul'da Ufuk Okulları Ortaköy Şubesini ziyaret etti.

 Ufuk Okulları Genel Müdürü Gazi Karslı ve Ortaköy Özel Ufuk İlköğretim Okulu müdürü Serkan Onur Mungan'dan okulun fiziksel tanıtımının yanı sıra Podcast Eğitim Sistemi, Akıllı tahta ve iPad'lerle ders işlenildiğini de Çelik'e anlatıldı.

 
Podcast sistemimiz hakkında da detaylı bilgi alan Çelik, çocuklara eğitimi teknolojinin kolaylıkları ile vermenin son derece önemli olduğunu belirtti. Okulun teknolojik şartlarda eğitim vermesini takdirle karşılayan Faruk Çelik, "Okulunuzda yapılan eğitici çalışmaların teknoloji ile desteklenmesi hükümetimizin de projesi olan Fatih projesi ile örtüşmektedir. Bu gayretlerinizden ötürü sizleri tebrik ediyorum. Eğitimde artık son teknolojinin kullanılması kaçınılmaz bir gerçektir. " dedi.
Bakan Çelik sınıfları gezerken öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını da artırmak için yapılan Harita Avcıları projesini inceledi. Proje hakkında bilgi veren Serkan Mungan "öğrenciler okudukları her kitap karşılığında Türkiye haritasına bir ilimizin etiketini yapıştırıyor. 81 kitap okuyan, tüm etiketleri yapıştırınca Türk Bayrağını tamamlamış oluyor." diye aktardı. Bakan bu proje için Mungan'ı tebrik ederek "çocukları kitaba teşvik için güzel bir proje" diyerek takdir eti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.