Babalarının izinden giden ünlüler

Babalarının izinden giden ünlüler

İşte babalarının soyadlarını en iyi şekilde temsil eden başarılı isimler...

Sanat dünyasında babasının izinden gidenlerin sayısı hiç de az değil. Hepsinin ortak özelliği ise başarılı olmaları ve soyadlarını iyi temsil etmeleri. İşte ikinci kuşak ünlülerden akla gelen isimler...

DOĞA RUTKAY: Ünlü tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz'in kızı olan Doğa Rutkay da babasının izinde olan gençlerden. Rutkay, ilk kez dokuz yaşındayken 'Bir Halk Düşmanı' adlı oyunla sahneye çıktı ve babasının kızını oynadı. Konservatuvar mezunu Doğa, babası gibi başarılı olma yolunda ilerliyor.

MEHME T ALİ ERBİL: Oyunculuk ve şov dünyasının önde gelen isimlerinden olan Mehmet Ali E r b i l , merhum sinema ve tiyatro oyuncusu Saadettin Erbil'in oğlu. Erbil de babasının izinden yürüdü.

KENAN DOĞULU: Bir dönemin en ünlü gitaristi olan Yurdaer Doğulu'nun oğlu Kenan Doğulu, ufak yaşlardan itibaren müziğe yöneldi, babasının izinden azimle yürüdü. İkinci kuşak Doğulu'nun şarkıları dillerde dolaşıyor.

TARDU FLORDUN: Evdeki Yabancı dizisinde herkesin kalbini kazandı. Şimdi ise 'Binbir Gece' dizisindeki 'Kerem' karakteriyle çok seviliyor. Tardu Flordun, tiyatronun unutulmaz oyuncusu Macit Flordun'un oğlu.

FADİK SEVİN ATASOY: Dudaktan Kalbe dizisinin güzel oyuncusu ünlü tiyatro oyuncusu Sönmez Atasoy'un kızı. Şu sıralar 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Halo' adlı karakteri canlandıran Sönmez Bey, kızı Fadik'i küçük yaşlardan itibaren oyunculuk için teşvik etmiş.

GÖKHAN ARSOY: Sinemamızın 'Altın Çocuk' unvanlı oyuncusu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy da oyunculuğu seçti.

KEREM ALIŞIK: Yeşilçam'ın 'Turist Ömer'i Sadri Alışık ile 'Kamelyalı Kadın'ı Çopan İlhan'ın oğulları Kerem Alışık, hem iyi bir tiyatrocu hem de oyuncu oldu. Alışık tiyatroculuğa daha çok el attı.

ALİ VE EZO SUNAL: Komedi filmlerinin unutulmaz oyuncusu merhum Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal babası gibi oyuncu oldu. Sunal'ın kızı Ezo Sunal da, bu yıl diziyle oyunculuğa başladı.

BERGÜZAR KOREL: Türk Sineması'nın ünlü oyuncusu merhum Tanju Korel'in kızı olan Bergüzar Korel, 'Şehrazat' rolüyle çok seviliyor.

MURAT EVGİN: Pop Müziği’nin duayenlerinden Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, hayli başarılı işlere imza atarak babasının izinden yürüdüğünü ispatladı. Baba-oğul birlikte konser bile veriyor.

IRMAK ÜNAL: Ünlü sanatçı Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, birçok film ve dizide rol aldı. "Babam beni desteklemiyor" dese de performansı beğeniliyor.
Bugün


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.