Aynalar İle Barışma Vakti

Aynalar İle Barışma Vakti

Aynalar İle Barışma Vakti

 

Yıllardır küs olduğunuz aynalar ile sizi barıştırmaya geliyorlar. Doğuştan ya da sonradan vücudunuzda oluşan deformasyonlar sonucu üzüntünüze ortak olmaya değil size yeni bir görünüm kazandırmak için ellerinden geleni yapan Teoman Eskitaşçıoğlu ve ekibi, oldukça başarılı bir yolda ilerliyor.

Kadınların İlgi Odağı

Birçok kadının tercih ettiği bu ekip kayseri burun estetiği konusunda son derece başarılı işler çıkartıyorlar. Ameliyatların geri dönüşlerinden aldıkları olumlu yorumlar ise her yerde konuşuluyor. Özellikle bayanların en büyük sıkıntısı olan kepçe kulak dersine kayseri kulak estetiği ile son veriyorlar. Yaz aylarında bile kulaklarını saklamaya çalışan tüm bayanların kâbusu olan kepçe kulaklar artık yerini daha küçük ve sevimli bir görüntüye bırakıyor. Yurt dışındaki tüm yenilikçi eğitimlere katılan ekip, kendisi konusunda daima hassas davranıyor.

Kolay Randevu

Kayseri rinoplati uzmanı ekipten randevu alabilmek oldukça kolaydır. Web sitelerinden kısa sürede randevu oluşturulabiliyor. Gün içerisinde tüm boş saatlerin şeffaf bir biçimde görüldüğü web sitede, müsait olduğunuz saatlere randevu alabiliyorsunuz. Ayrıca web sitelerinde olmak istediğiniz ameliyatlara (kulak, meme büyütme, meme küçültme, burun, dolgu, karın şekillendirme, yüz germe, liposuction, prp, yağ aldırma işlemi gibi) ilişkin bir takım bilgileri yer alıyor. Ameliyat öncesi ve sonrasında sizi bekleyen durumları açıkça anlatan yazılardan faydalanabilir. Kısa sürede merakınızı bir nebze de olsa giderebiliyorsunuz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.