Ayık’tan eşine mezar jesti

Ayık’tan eşine mezar jesti

Şişli’nin tanınmış isimlerinden Teoman Ayık hediye olarak eşi İlknur Ayık’a mezar satın alıp ismini yazdırarak, şok bir sürpriz ile kendi mezarı başında hediye etti.

 Mermer, resim, defter dahil her şeyin düşünülerek yapıldığı mezarda Teoman- İlknur Ayık çiftinin yeri Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunuyor. Eşinin ilk sürprizini gözyaşları içerisinde bir yakınının öldüğünü söyleyerek gerçekleştirdiğini dile getiren Teoman Ayık’ın eşi İlknur Ayık; “Bir baktım mezara kocaman İlknur Ayık-Teoman Ayık yazıyor.  Defter yaptırmış.  Mermer falan her şey yapılı, ben şok oldum.”

“HERKES AĞLIYOR BEN GÜLÜYORUM”

Gördüğünde gözlerine inanamadığını her defasında kendi mezarını gördüğünde trajik-komik durumla karşılaştığını vurgulayan İlknur Ayık; “Kendimi görüyorum. Bir gülme geliyor bana sinirlerim bozuluyor. Herkes ağlıyor ben gülüyorum”. Yakınlarıyla bu durumu paylaştığında inanamadığını belirten Ayık;  “Arkadaşlarım eşleri çok farklı hediyeler alırken, bana da mezaristandan mezar aldılar diyorum.  Şaka yapıyorsun diyorlar.  Mezarlığa ziyarete gidip benim mezarımı görenler, benim öldüğümü zannederek telefonla arayıp neler oluyor diye soruyorlar” dedi.

“SONRA DA MEZARIMIN YERİNİ DEĞİŞTİRDİ”

Eşinin rahat durmayarak ilk mezarlarını da sattığını dile getiren İlknur Ayık vefat eden ağabeyinin yanından mezar alarak eşinin bir kez daha kendisini şaşırttığını ifade etti.

DÜZENLİ NAMAZA BAŞLADIM”

Eşi sayesinde düzenli namaz kıldığını ve öbür dünyayla daha iç içe olduğunu belirten Ayık; “ Sayesinde ben yaklaşık 2 senedir beş vakit namaza başladım, düzenli kılıyorum. O yüzden teşekkür ederim. Hep içimde bir istekti bu.  O ruh hali başka bir şey oluyor, diyorsunuz ki bir de öbür taraf var.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.