Ayazağa Esenspor, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Ayazağa Esenspor, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

2. Amatör 4. Hafta 11. Grup'da Alibeyköy Stadında Araphanspor- Ayazağa Esenspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin büyük bir bölümünü 0-1 önde götüren ve ikinci yarı Halit'in ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyunda 10 kişi kalan Ayazağa Esenspor,

 10 Kişi kalan Ayazağa Esenspor, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Araphanspor 1- 1 Ayazağa Esenspor
2. Amatör 4. Hafta 11. Grup'da Alibeyköy Stadında Araphanspor- Ayazağa Esenspor karşı karşıya geldi.  Mücadelenin büyük bir bölümünü 0-1  önde götüren ve ikinci yarı Halit'in ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyunda 10 kişi kalan Ayazağa Esenspor, galibiyeti kaçıran taraf oldu.  1-1

Alibeyköy Stadında oynanan ve 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ilk golü 33'dk Salih'in golü ile 0-1 öne geçen Şişli temsilcisi Ayazağa Esenspor, attığının fazlasınıda kaçırdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda Araphanspor ataklarını iyi savuşturan yeşil beyazlılar, Halitin ikinci sarıkart ve kırmızı kart görmesiyle bir anda 10 kişi kaldı.

78' dakikada Araphanspor, Masum takımı adına 1 puan kazandıran isim oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takımda sahadan 1'er puanla sahadan ayrıldı.

4. ncü haftası oynanan  11 grup karşılaşmalarında 10 puanla Arapanspor 2 sırada yer bulurken, 5 puana ulaşan Ayazağa Esenspor, puan durumu tablosunda 5 sırada yer buldu.  5 haftada Ayazağa Esenspor haftayı Halkalıspor'un ligden ihraç edilmesiyle haftayı bay geçecek,  Araphanspor, Yıldıztabya stadında Günyamaçspor'u konuk edecek. 

STAT : Alibeyköy

HAKEMLER: Göksenin Eroğlu, F.Canberk, Salih Uyan

ARAPHAN: Berk, Ercüment, Ramazan, Erhan, A.Ercan, Masum, Mustafa, Beraat, Suat, Şaban, Yüksel,

YEDEKLER: Semih, Hamit, Furkan, Uğur, Ümit

AYAZAĞA ESENSPOR: İbrahim, Onur, İlker, Mehmet, Mesut, Hüseyin, Nihat, Tolga, Halit, Salih, Kurtuluş.

YEDEKLER: Harun, Furkan, Hasan, S.Eren, M.Ümit, Semih, Caner

GOLLER: 33'dk. Salih, Ayazağa Esenspor / 78' dk. Masum, Araphan

KIRMIZI KART:  Halil, Ayazağa Esenspor  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.