Avustralyalı Jason Evans bireysel grup şampiyonu oldu

Avustralyalı Jason Evans bireysel grup şampiyonu oldu

Evans ayrıca 5.000 Euro'luk bir ödül aldı. Briton Jakob Qakley ikinci oldu.

Evans ayrıca 5.000 Euro'luk bir ödül aldı. Briton Jakob Qakley ikinci oldu. Takım kategorisinde  Mihailo Dmitrevich, Victor Naishuller, Silvia Naishuller ve Guzel Yusupova'dan oluşan takım birinci oldu. Jonathan Grogan, Carsten Egrig, Bertil Lilja ve Astrid Jilla'dan oluşan takım ikinci, Jakob Qakley, Igor Katalevskii, Yulia Grinevich ve Tom Walker'dan oluşan takım ise üçüncü oldu. Törende Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Akkanat, Antalya Golf Kulübü Yöneticisi Ahmet Çağıl ve Golf Mad Turkey Yöneticisi Bekir Kara sahiplerini takdim etti.

İnce, yaralanan Oliveria, Icardi, Emre Taşdemir, Milot Rashica, Yunus, Mathias Ross ve Hamza Akman ile ilgili basına açıklama yaptı.

"Rashica harika gidiyor"

Yener İnce, Hamza Akman'ın yan bağında yırtık olduğunu ve oyuncunun birkaç gün içinde takımda göreve başlayacağını açıkladı. Rashika'nın sakatlığıyla ilgili çok spekülasyon olduğunu söyleyen İnce, "Başakşehir maçında darbe aldığı ve ödem nedeniyle ondobet etkili antrenman yapamadığı için çekildik. Hamza'yla çalış. iyi durumda. Birkaç gün içinde takımda olacak” dedi. Ayrıca İnce, Emre Taşdemir'in sırt kaslarından sakatlandığını ve birkaç gün içinde takıma katılacağını belirtti.

“Sergio'da Anta'ya döneceğiz. Yener İnce durumuyla ilgili konuşurken, tedavisi devam eden Sergio Oliveira'nın öğleden sonra yapılacak antrenman kampına katılacağını söyledi' Yener İnce, "Sergio'nun şampiyonluğu yakalaması için elimizden geleni yapacağız. Şu anda görüntü olumlu. Günde 8 saat tedavi gördü. Icardi'nin sakatlığına gelince, onu iki kısımda inceleyeceğiz. İlk bölümde yüksek fizyolojik egzersizler vermiyoruz. Burada destekleyebileceğimiz ondobet giriş  bir şey değil. İstanbul veya Arjantin'de yapılacak, rahat olacağını düşündüğümüz için Arjantin'i tercih ediyoruz. İlk bölüm iyi işlenmiş. Her gün konuşuruz. İşlenmesi bizim kontrolümüz altındadır. İlk bölümün ardından Antalya'ya dönüş yolunda sohbet ettik.

'Yunus'u yükseltmeye çalışacağız'

Galatasaraylı doktor Yenel İnce, Yunus Akın'ın sakatlığının orta yan bağlardan kaynaklandığını söyledi. Yunus'a erken başladık. Onu  ligin zirvesine çıkarmak için çalışalım" dedi. 'Rose için bir aya ihtiyacımız var' Rose'un durumunun diğerlerinden farklı olduğuna dikkat çeken Eanes, "Ross'un medial bağında yırtık var ama tedaviye çok iyi yanıt veriyor. Beklentilerimizin çok ötesindeydi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.