AVUKATLIK SİZE BİR ADIM UZAKLIKTA

AVUKATLIK SİZE BİR ADIM UZAKLIKTA

Kişinin iş hayatını belirlemede, mutlu bir gelecek sürmesinde ki en büyük etken doğru mesleğe karar vermesi ve o konuda eğitim alabilmesidir.

Kişinin iş hayatını belirlemede, mutlu bir gelecek sürmesinde ki en büyük etken doğru mesleğe karar vermesi ve o konuda eğitim alabilmesidir. Sayısal mezunlarının daha geniş bir meslek seçim seçenekleri bulunurken, eşit ağırlık okuyanlar için durum aynı değildir. O yüzden eşit ağırlıkta okuyan öğrencilerin çok büyük bir çoğunluğunun hayali avukat olmaktadır.

Öğrenci sayısının fazla olması ve üniversite kontenjanlarının az olması nedeniyle de çoğu kişi bu hayaline kavuşamaz. Ancak artık avukat olabilmek için tek seçeneğiniz liseden sonra hukuk fakültesini kazanmak değildir. Liseden sonra daha düşük puanlarla adalet meslek yüksek okuluna giderek 2 yılın sonunda adalet dikey geçiş sayesinde hukuk fakültesine geçiş yapabilirsiniz.

Ülkemizde dikey geçiş yapabilmek için bazı sınavlar bulunmaktadır. İsterseniz bu sınavlara girip yüksek puan alarak geçiş yapabilir, isterseniz de sınavsız olarak yurt dışı üniversitelerin geçiş şartlarını inceleyebilirsiniz. Özellikle Türkler tarafından sıklıkla tercih edilen Uluslararası Travnik Üniversitesi gerek uygun fiyat ve eğitim açısından öğrencilerin dikkatini çekmektedir.

Adalet dikey geçiş konusunda öğrencilere tüm imkanları sağlayan üniversite kayıt için sadece iki yıllık üniversite mezuniyet belgesini istemektedir. Adalet bölümü, kamu yönetimi, polis meslek yüksekokulu, polis akademisi bölümünden mezun olan öğrenciler adalet dikey geçiş hakkı bulunmaktadır. Hem de iki yıllık eğitimleri biter bitmez hiç zaman kaybetmeden hemen 3. sınıfa geçerek aralıksız olarak eğitimlerine devam edebilirler.

Bosna Hersek’ te Uygun Fiyatlara Avukat Olma Şansı

Travnik Üniversite’ sinde adalet dikey geçişin yıllık olarak 2000 euro gibi çok uygun bir fiyatı vardır. Bu fiyatta hem öğrencilerin hem ailelerin cebini rahatlatmaktadır. Sizde eğitim hayatınıza şanslı bir giriş yapmamış olabilirsiniz ancak adalet dikey geçiş sayesinde hayallerinizin mesleği olan avukatlığa ulaşma şansınız hala bulunmaktadır. Ayrıca Travnik Üniversitesi size Türk hocalardan Türkçe destekli eğitim alma şansı sunmaktadır. Böylelikle sizde başka bir dil öğrenmek zorunda kalmadan ana dilinizde eğitim almanın rahatlığını Bosna Hersek’ te de yaşayabilirsiniz.

Adalet dikey geçiş, üniversite, eğitim, Bosna Hersek hakkında aklınıza takılan tüm soruların cevabını Eurostar yurtdışı eğitim danışmanlık firmasına uğrayarak öğrenebilirsiniz.

Türkiye’ de bu işi uzun yıllardır yapan firma sizin üniversite ile bağlantınızı sağlayarak, kayıt aşamasında, sonrasında gerekli tüm desteği size sunmaktadır. Sizde adalet dikey geçiş ile ilgili aklınızdaki tüm sorulara gereken cevabı orada bulabilirsiniz. Size hocaların isimleri, orada okuyan öğrencilerin görüşleri, tavsiyeleri gibi birçok önemli bilgiyi edinme şansı vermektedirler. Sizde daha gitmeden gereken her şeyi öğrenebilirsiniz. Ayrıca gittikten sonra da her probleminizde yardımcı olmaktadırlar.

Adalet dikey geçiş yaparak sizde yarım kalmış hayallerinizi tamamlayabilirsiniz. Sonrasında meslek hayatına ister avukat, ister hakim, ister savcı olarak atılarak kendinize güzel bir gelecek kurabilirsiniz. Uluslar arası Travnik Üniversitesi size tüm bu imkanları sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.