Avşa Adası'nda Yaza Hazırlık Hızla Devam Ediyor

Avşa Adası'nda Yaza Hazırlık Hızla Devam Ediyor

İstanbul'a yakın tatil beldelerinden Avşa'da yaz için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Marmara Adalar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda sona geliniyor.

İstanbul'a yakın tatil beldelerinden Avşa'da yaz için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Marmara Adalar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda sona geliniyor. Kapalı pazar yeri, çay bahçesi, restaurant, pastane, taksi durağı ve dere ıslah çalışmalarında ilk etap tamamlanırken ayrıca ada içerisinde bir çok yolda parke taş çevre düzenlemeleri ile adanın çehresini değiştirecek çalışmalar hızla sürüyor.

İstanbul'a İDO ile 2 saatte ulaşılan Avşa Adası yaz aylarında 150 bin nüfusa ulaşıyor. Bayram tatillerinde Avşa Adası otelleri dolululuk oranının tavan yaptığı ada bu yaz yeni çehresi ile tatilcileri karşılamaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Süleyman Aksoy tarafından an ve an takip edilen çalışmalardaki son durum vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.

Başkan AKSOY ;'' Dere islah çalışmalarında olduğu gibi vatandaşlarımızın yapıcı tavırlarından çok hoşnutum. Birlik ve beraberlik içinde tüm iyi niyetimizle Avşa için , tüm mahallelerimiz için gönüllü ve istekli çalışıyoruz.''dedi. Ayrıca Başkan Aksoy adaya yeni bir çim saha kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.