Atlas Global

Atlas Global

Atlas Global 2001 yılında kurulduğu.

Atlas Global 2001 yılında kurulduğu. Önceleri ismi Atlas Jet olan firma daha geniş bir anlam ifade eden Atlas Global ile değiştirdi. Hem iç hatlarda hem de dış hatlarda onlar noktaya uçuş yapan firmalardan birisidir. Atlas Global fiyatlarının ekonomik olmasının yanında kaliteli hizmet anlayışı ile de gökyüzünde yer edinmiştir. Atlas Global uçuşları ile uçuş yapmanın keyfine varırsınız. Bazılarınız hatırlayacaktır koltuk rahatlığı ve mesafesi reklamları oldukça dikkat çekmişti. 

Atlas Global, uçuş ağını da her geçen gün genişletmektedir. Hatta en son yeni Rusya hatlarıyla dünyanın farklı bir noktasına yeni bir kapı açmıştır. Daha öncesinde aktarmalı olarak uçuş yapılan yerlere direkt uçuş imkanı sağlamıştır. 

Atlas Global uçak bileti  genelde çok avantajlı olmaktadır. Bilet fiyatlarının yanı sıra değişiklik ve iptal hakları da oldukça elverişlidir. Zaten uçak biletlerinde birçok yolcunun takıldığı yerlerden birisi iptal ve değişiklik haklarıdır. Atlas Global, fırsat/promosyon biletler dışında iptal ve değişiklik hakkı bulabilirsiniz. Ama promosyon da bilette olsa mil kazanabiliyorsunuz. Ayrıca indirimlerin cazipliği de uçak bileti almaya ikna edecek türden. Bazı firmalarda çocuk dışında indirim bulunmazken, Atlas Global ile çocuk, genç, 65 yaş üstü sınıf yolculara indirimler yapılmaktadır. İndirimler promosyon sınıf biletlerde uygulanmamaktadır. 

Plusfly.com ile tüm Atlas Global uçuşlarını görüntüleyebilir, uçak biletinizi en uygun şekilde alabilirsiniz. Güvenilir ödeme işlemiyle gönül rahatlığı ile uçak bileti alabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.