ATEŞ PÜSKÜRDÜ

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Mehmet Ali Erbil, Önder Fırat’la Küba’da görüntülenen eski eşi Tuğba Coşkun’a ateş püskürdü: “Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular!”

Mehmet Ali Erbil, bayram tatilini Önder Fırat’la Küba’da geçiren eski eşi Tuğba Coşkun’a ve eski komşum dediği Fırat’a veryansın etti. “Komşuluk böyle oluyormuş” diyen Erbil, şunları söyledi: “Gerçekten çok utandım. Enayi yerine koyuldum. İnsanı arkadan vurmak böyle oluyormuş. Çocuğumun annesi ile komşuluk yaptığımız kişinin bir de Küba’da birlikte ortaya çıkması, söylenecek söz bırakmıyor. İnanamadım. Böyle bir şey bugün olsa, ‘Ayrıldık, artık herkes istediği hayatı yaşar, beni ilgilendirmez’ diyebilirdim. Ama ne zaman ortaya çıktığı artık belli. Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular. Ne söylenir ki artık? Canları sağ olsun. Benim için çocuklarım önemli. Hayatımı çocuklarıma adayacağım.”

 
 
ARTIK UMUT YOK
 
Mehmet Ali Erbil, boşandıktan sonra verdiği röportajlarda Tuğba Coşkun’u halen sevdiğini ve yeniden barışmayı istediğini dile getirmişti. Ancak Coşkun’un Önder Fırat’la ilişki yaşadığının ortaya çıkması, Erbil’in umutlarını tamamen tüketti. Ünlü şovmen, “Çocuğumuz için yeniden bir araya gelme düşüncesi aklımın bir köşesinde hep vardı. İlişkimiz düzelebilir diye umut ediyordum. Ama benim için artık dönüş yok. Bitti, tükendi. Üzgünüm ama üzgün olmak bir şeyi değiştirmiyor. Herkes için hayat devam ediyor” diye konuştu.
 
MAL PAYLAŞIMI YENİDEN GÜNDEMDE
 
Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun’un olaylı boşanma süreci geçtiğimiz nisan ayında sona ermişti. Ali Sadi’nin velayetini annesine veren mahkeme, Erbil’in Coşkun’a ayda 10 bin lira nafaka ödemesine karar vermişti. Çiftin Bodrum’daki yazlık villaları Coşkun’un, Astoria Residence’deki penthouse daireleri ise oğulları Ali Sadi’nin üzerineydi. Ünlü şovmen, yaptıkları anlaşma gereği eski eşine ayrıca 1 milyon dolar değerinde bir ev daha satın alacaktı, ev satın alınana kadar da Coşkun’un oturacağı evin 7 bin TL’lik kirasını ödeyecekti. Yakın çevresinden gelen haberlere göre Erbil, eski eşinin Önder Fırat’la evlilikleri sırasında ilişki yaşadığının ortaya çıkması üzerine, mal paylaşımı konusunu yeniden gündemine aldı. Erbil’in mal paylaşımı konusunun yeniden gözden geçirilmesi için önümüzdeki günlerde mahkemeye başvuracağı söyleniyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.