Atatürk Havalimanı Araç Kiralama

Atatürk Havalimanı Araç Kiralama

​Atatürk Havalimanı Araç Kiralama yapılabilen İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Yeşilköy İlçesi'nde bulunan uluslararası havalimanıdır.

Atatürk Havalimanı Araç Kiralama yapılabilen İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Yeşilköy İlçesi'nde bulunan uluslararası havalimanıdır. Bu havalimanından her gün çok sayıda yurt içine ve yurt dışına uçak seferleri düzenleniyor. 1953 yılında yapımı tamamlanan havalimanı Ağustos ayında hizmete açıldı. Atatürk Havalimanı 38.200.000 yolcu kapasitelidir. Yenilenme ve onarımları hizmete açıldığı günden bu yana daha iyi hizmet kalitesi sunabilmek amacıyla devam ediyor. 1985 yılında yenilenme çalışmalarının bir sonucu olarak kazandığı yeni görünüm ve modern anlayış ile birlikte eski adı olan Yeşilköy Havalimanı yerine Atatürk Havalimanı adını almıştır.

Atatürk Havalimanına Kolay Ulaşım

Atatürk Havalimanı kolay ulaşım imkanları ile de yolcularına zorluk yaşatmıyor. M1A Yenikapı- Atatürk Havalimanı metro hattının açılmasıyla birlikte Yenikapı'dan metroya binerek havalimanının içerisinde inebilirsiniz. Ayrıca TH-1 Taksim- Atatürk Havalimanı otobüs hattı ile de havalimanına ulaşılabiliyor.

Havalimanına inen yolcular otobüs ve metro hattı haricinde havalimanının içerisinde bulunan araç kiralama ofislerine başvurarak kolayca araçta kiralayabiliyorlar. Ayrıca havalimanın da bulunan shuttle noktalarından belirli otellere ulaşım imkanınız da bulunuyor. Bu shuttle noktalarına giderek otelinize bu araçlar ile ulaşabiliyorsunuz.

Havalimanında Nasıl Araç Kiralanır

Atatürk Havalimanı internet sitesinde terminalin içerisinde bulunan araç kiralama ofislerinin bir listesini yapmış. Bu şirketlerin arabalarını terminal içerisinde kolayca kiralayıp dönüş gününüzde de yine terminal de kiraladığınız yere teslim edebiliyorsunuz. Birçok markadan aracın kiralanabileceği bu şirketlerin fiyatları da değişiklik gösterebiliyor. Havalimanının içerisinde yaklaşık 15 tane araç kiralama ofisi bulunuyor. Bu ofislere giderek öncelikle başvuru formunu dolduruyorsunuz.

Aracı kiralamak istediğiniz günleri belirliyor ve iade edeceğiniz tarihi seçiyorsunuz. Ardından araç seçiminizi yapıyorsunuz. Marka ve modellere göre araçların fiyatlarında artışlar olabiliyor. Uçuşunuzu planladıktan sonra ofislere gelmeden öncede araç rezervasyonunuzu şirketlerin internet sitelerinden yapabiliyorsunuz. İnternet sitesine girerek rezervasyon kısmından yine talep ettiğiniz araç kiralama günlerini ve aracı almayı talep ettiğiniz ofis noktasını seçiyorsunuz. Ardından araçların ve fiyatların olduğu sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Bu sayfa da araç seçiminizi yaptıktan sonra ödemenizi gerçekleştiriyorsunuz.

Böylelikle rezervasyonunuz tamamlanmış oluyor. Atatürk Havalimanına indikten sonrada ilgili şirkete giderek önceden rezervasyonunu yaptırdığınız aracı alabiliyorsunuz. Havalimanında ayrıca Kıbrıs uçuşları da mevcuttur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.