ASLAN DAR DOKUMA KURDELE İHRACATINI ARTTIRMAK İÇİN YURT DIŞI  TANITIM FAALİYETLERİNE HIZ VERDİ

ASLAN DAR DOKUMA KURDELE İHRACATINI ARTTIRMAK İÇİN YURT DIŞI TANITIM FAALİYETLERİNE HIZ VERDİ

Günümüzde üretim sektörüne yön veren ve uluslararası platforma kadar ticareini geliştiren Arslan dar dokuma firması çeşitli kampanya ve tanıtımları ile yurt dışı ihracatını geliştirmeyi planlıyor.

Günümüzde üretim sektörüne yön veren ve uluslararası platforma kadar ticareini geliştiren Arslan dar dokuma firması çeşitli kampanya ve tanıtımları ile yurt dışı ihracatını geliştirmeyi planlıyor. Üretim sektörünün günümüz içerisinde yetersiz olmasına rağmen Arslan dokuma ekonomik büyüme yolunda ilerlemektedir. Özellikle uluslararası tanıtım etkinlikleri ile ismini duyuran ve müşteri potansiyelini arttırmak adına çeşitli kampanyalar yaparak ticaretini geliştirmektedir. Tekstil alanında ürettiği ürünler ile kaliteyi yakalamış ve yurt dışı pazarında da yerini almıştır. Yün, pamuk, ipek ve suni gibi maddelerden ürettikleri ürünlerin satışını ve pazarlamasını kendi bünyesinde yapmaktadır. Web sitesinde yaptığı ürün tanıtımları ile yurt dışına ihracat oranlarını arttırmış ve modern yaşam biçimine uygun ürünlerini dünya çapında tanıtmıştır. Her türlü kadın, erkek, çocuk çorabının üretimini ve satışını gerçekleştirerek yurtdışına toptan ihracat hizmeti de vermektedir. Günümüzde modern giyim alanı oldukça yaygınlaşma sonucu, firma her türlü yaşa hitap eden tekstil ürünleri ile yurtiçi satışlarının yanı sıra yurtdışına da açılmıştır. Her geçen gün büyüyerek ticari hayatına devam eden Arslan dar dokuma uluslararası tanıtım etkinlikleri yaparak kalitesini farklı kitlelere de duyurmayı hedeflemektedir. Üretim hammaddesini kendi bünyesinde işleyerek üretim maliyetini düşürmüş ve müşterilerine uygun bir ticari anlayışı sunmuştur. Baskılı kurdele, Fiyonklar ve Kart askı ipi adına birçok ürünün pazarlamasını uluslararası platformda gerek web sitesinden, gerek yaptığı tanıtım projeleri, gerekse sosyal medya aracını kullanarak ihracat hedeflerine ulaşmıştır.    

 Verilen siparişleri en hızlı bir biçimde oluşturarak yurtdışına sağlık kargo şirketleri aracılığı ile göndermektedir. Tanıtım projeleri ile fiyatlarında indirimler sağlayan Arslan dar dokuma yurt dışı siparişlerini web sitesinden veya iletişim numaraları ile almaktadır. Pazarlama faaliyetlerini yurtdışı tanıtım etkinlikleri sayesinde arttırmış ve uzun yılların vermiş olduğu tecrübe sayesinde üretim kalitesini yükseltmiştir. Hızla büyüyün firma, yurtdışı satışlarında, güvenli bir şekilde ürün teslimatı sağlamaktadır. Özenle düzenlenmiş kargoları güvenilir ve hızlı bir şekilde müşteriye göndermektedir. Firma tanıtım çalışmalarını arttırmayı hedeflemiş ve ekonomik büyüme yolunda ilerlemektedir. Günümüz teknolojisini en iyi şekilde kullanarak, gerek yurtiçi gerekse yurtdışı pazarlama faaliyetlerini arttırmaktadır.

Baskılı Kurdele ve diğer kurdele ürünlerin hakkında detaylı bilgi sahip olun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.