"ASLA EVLENMEYECEĞİM"

"ASLA EVLENMEYECEĞİM"

Annesi, babası tarafından vurulan güzel oyuncu Charlize Theron, aşka inandığını ama evliliğe hiç inanmadığını söylüyor.

Hollywood'un utangaç yıldızlarından Charlize Theron, Ağustos ayı kapak konusu olduğu Elle dergisine verdiğ röportajda, özel hayatından ve evliliğe dair fikirlerinden bahsetti.

Uzun süreli bir ilişki yaşayan 32 yaşındaki ümlü yıldız, evliliğe değil ama aşka inandığını belirtiyor. 'Yaşadığı sürece hergün annemi mutsuz gördüm, dolayısıyla hiçbir zaman beyaz duvaklı hayallerim olmadı. Sonsuza kadar mutluluk safsatasına inanmıyorum, herşey bir gün sona erebilir' dedi. Ünlü yıldızın trajik hayat hikayesi düşünüldüğünde fikirlerinin bu kadarla kalması bile inanılmaz. Bilmeyenler için bir daha hatırlatalım, 15 yaşındayken eve sarhoş gelen babası  Theron'un gözleri önünde annsini öldürmüş.

Yedi yıldır İrlanda asıllı aktör Stuart Towsend'la birlikte olan ünlü yıldız ilişkilerinin çok iyi olduğunu ama hiç bir zaman evlenmeyeceğini belirtiyor. Towsend bunu umursamayacak kadar aşık olmalı ki, ünlü yıldız ayrı kaldıkları evin heryerinde kendisine yazılmış özel notlar buluyormuş. Anne olmaya çok istekli olan Theron çocuğunun babasının mutlaka  Towsend olmasını istiyor.

H2/ dış haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.