Asilva Sergisi Galeri Espas’da

Asilva Sergisi Galeri Espas’da

Asilva Türkiye’de 30 yılın ardından açtığı sergisiyle 5 Nisan 2012 Perşembe günü 18:00’de Galeri ESPAS’ta sanatseverlerle buluşuyor.

 
Asilva, Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü’nde Bedri Rahmi Eyüboğlu atölyesinden mezun olduktan sonra Floransa'da Rönesans ressamlarının eserlerinde oran ve altyapı çalışmaları yaptı, aynı zamanda İtalya'da resim sergileri açmaya devam etti. 1980 yılında Fransa'ya giderek, Paris I Sorbonne Üniversitesi’nden Plastik Sanatlar Yüksek lisans ve DEA derecesini alıp, Saint- Germain Plastik Sanatlar Arastirma ve İnceleme Merkezi’ne üyeliğine kabul edildi. Leonardo'nun, Rembrandt'ın ve Seurat'nın eserlerinde altın ölçü üzerine yapığı çalışmaları Paris Louvre Müzesi arşivi içine alındı. Fransa'ya yerleşen ASİLVA pek çok ülkeden; İtalya, Fransa, İspanya, Almanya, Çin, Japonya, Malezya, Tayvan, Amerika sergi davetleri aldı.
 
15 Nisan 2012 Pazar saat 14.00’te Dünya Sanat Günü nedeniyle Galeri ESPAS’ta uygulamalı bir wokshop düzenliyor. Workshop sonunda yapılan tablo Galeri ESPAS tarafından KAÇUV (kanserli çocuklara umut vakfı)’a bağışlanacaktır.
 
Sergi Pazar hariç her gün 11:00-19:00 saatleri arasında Galeri Espas’ta izlenebilir. Sergi 20 Nisan’a kadar devam edecek. Detaylı bilgiye www.galeriespas.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.