ARNAVUTKÖY ARSALARINDA GÜNLÜK %15 ARTIŞ

ARNAVUTKÖY ARSALARINDA GÜNLÜK %15 ARTIŞ

Yeni projelerin artmasıyla yükselen Arnavutköyde satılık arsa fiyatları Borsa gibi hareketlilik göstererek günlük artış göstermekte günde %15 e varsan yükselişler görülmektedir.

Yeni projelerin artmasıyla yükselen Arnavutköyde satılık arsa fiyatları Borsa gibi hareketlilik göstererek günlük artış göstermekte günde %15 e varsan yükselişler görülmektedir.


ARSALAR REVAÇTA


Kanal İstanbul Projesiyle gözde yerler arasına giren Arnavutköyde satılık arsa seçenekleri yoğun talep alarak günde 400 tapuya varan oranlarda satışlar gerçekleşmektedir. Yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Arnavutköy’de emlakçılar yoğun mesai yaparken, yatırımcılar özellikle arsalara yoğun talepte bulunmaktadırlar. Yassıören Köyü Muhtarı Celal Tunçher yörelerinde çılgın projeler başlamadan önce de yatırım talepleri olduğunu belirterek, “1.5 yıl önce çılgın projeler gündemde yokken köyümüze gelenler oldu. Binlerce emlakçı ve işadamı köyümüze geldi. Buradaki arsalar sürekli el değiştiriyor.” diyerek projelerden öncede var olan talebin projelerden sonra katlanarak arttığının altını çiziyor.


UZUN SÜRELİ PROJELER


Devlet tarafından tasarlanan büyük projelere ev sahipliği yapacak olan Arnavutköy 100 yıllık süreci kapsayacak altyapı ve üst yapı yatırımlarına hazırlanıyor. Kanal İstanbul Projesi ile geniş çaplı bir değişime girecek olan bölge arsa fiyatlarını bugünden yükseltmeye başlamış durumda.


BÜYÜK KAMULAŞTIRMA PROJELERİ


3. hava alanı 76 milyon 500 metrekarelik bir alanda kurulacak. Bu alanlarda özel mülkiyetlerin varlığı sebebiyle kamulaştırma ile 358 adet bağımsız tapu kamulaştırılacak. 4 milyon kişinin yaşayacağı yeni alan iki rezerv alanı oluşturulacak. Bu işlemlerle beraber Arnavutköy yeni çehresine kavuşacak.


ARAZİ AVI SÜRÜYOR


Arnavutköy arsa avı tüm hızıyla sürerken her geçen gün yatırımcılar bölgede incelemeler yapıyor. Yassıören, Yeniköy, Boyalık, Sazlıbosna, Dursunköy, Hacımaşlı, Baklalı, Bolluca, Tayakadın ve Karaburun alanlarında yoğun şekilde arsa incelemesi ve değerlendirmeler yapılıyor. Yerli ve yabancı şirketlerin odağı haline gelen bu bölgelerde yoğun incelemeler yapılırken, bu hareketlilik dolayısıyla arnavutköyde arsa fiyatları da yükselmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum