Arjantin'i şoke eden organizasyon

Arjantin'i şoke eden organizasyon

 2022 Dünya Kupası'nın en çok izlenen olaylarından biri oldu.Weghorst'un golü penaltı atışlarına engel olamasa da Hollanda'nın umutlarını son dakikaya kadar  tuttu

 

 2022 Dünya Kupası'nın en çok izlenen olaylarından biri oldu.Weghorst'un golü penaltı atışlarına engel olamasa da Hollanda'nın umutlarını son dakikaya kadar  tuttu. Weghorst'un daha önce de benzer bir serbest vuruş düzeninde böyle bir gol attığı maçın ardından ortaya çıktı. 2018/2022 sezonunda Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Weghorst, 2020/21 sezonunun 5. haftasında Wolfsburg-Arminia Bielefeld maçında da benzer bir gol atmıştı. Ceza sahası yayının sağ tarafından serbest vuruştan play-off'a yakın bekleyen Weghorst, önündeki yerden  topu aldı ve sağ ayağıyla filelere vurdu. Arjantin karşısında ceza sahasının sol tarafından bir serbest vuruştan önünde top topladı ve bu kez sol ayağıyla filelere gönderdi. Hollanda'ya veda eden teknik direktör Van Gaal, Walter Weghorst'un maç sonrası ikinci golünün duran toplardan olduğunu ve Hollandalı oyuncunun Beşiktaş'ta çalıştığını açıkladı. Beşiktaş, Dünya Kupası kapsamında lig baymavi tatilinde Antalya'da çalışmalarını  sürdürüyor. Siyah beyazlı yıldız  Cenk Tosun Antalya kampında konuştu Valerien Ismael  1 dakikalığına içeri girdiğinde hayal kırıklığına uğradım. Beşiktaş forması giydiğinizde her dakika önemlidir. Ancak son maçta çok iyi oynadım. Geriye dönüp baktığımda 1 dakika oynamanın bana haksızlık olduğunu düşünüyorum. Öğretmenin kararı beni çok kızdırdı. Sonra hocayla görüştük ve yaptık.

Modern futbolda üçlü oynayan birçok takım var. Triolar zor ve yorucu bir oluşumdur. Ama etkili oynarsan başarılı olursun. Benim pozisyonum baymavi giriş belli. Üç kişilik grupta öğretmen beni düşünüyordu. Benim için çalışan üç pivotla oynamak gibi. Çünkü yasak bölgeye daha yakınsınız. Koç olmak istiyorum. Böyle bir planım var ve bu  yönde çalışıyorum. Sevdiğim alıştırmaları yazarım, notlar alırım ve hocalarıma sorarım. Futbol kariyerim bittiğinde, Allah bana Sözleşmemde uzatma maddesi varsa ben de koç olmak isterim. 1+1'i imzaladım. Bir yıllık, performansa dayalı bir esneme. Ayrıntılara girmeyeceğim. Belirli  sayıda gol veya asist  yaparsam, sözleşmem otomatik olarak uzar. Stefan Kuntz ile harika bir ilişkimiz var. Her zaman sohbet ederiz. Biz çok iyi bir takımız. Oraya vardığımda en yaşlı olduğumu fark ettim. Çaylakken oraya gittim, sonra en yaşlı oyuncu oldum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.