Amine Gülşe ile Mesut Özil ilişkisi evliliğe gidiyor!

Amine Gülşe ile Mesut Özil ilişkisi evliliğe gidiyor!

Arsenal takımında oynayan Türk milli takım futbolcusu Mesut Özil, Türkiye güzeli Amine Gülşe ile nişanlanacağı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Amine Gülşe ile Mesut Özil nişanlanacak mı haberi sosyal medyada da en çok konuşulan magazin konusu..

Arsenal takımında oynayan Türk milli takım futbolcusu Mesut Özil, Türkiye güzeli Amine Gülşe ile nişanlanacağı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Amine Gülşe ile Mesut Özil nişanlanacak mı haberi sosyal medyada da en çok konuşulan magazin haberlerinden biri oldu.

Arsenal'de top koşturan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in, Türkiye güzeli Amine Gülşe ile nişanlanmaya hazırlandığı iddia edildi.

Türkiye güzeli Amine Gülşe ile ünlü futbolcu Mesut Özil evliliğe doğru ilerliyor...

İspanya medyasında çıkan habere göre, Özil'in yakın arkadaşı olan Real Madrid'li Christiano Ronaldo'nun da "Artık Mesut'un nişanlanma zamanı geldi, bir an önce yüzük takmalı" dediği öne sürüldü.

OBJEKTİFE YAKALANMIŞLARDI

Tescilli güzel Amine Gülşe ve Mesut Özil geçtiğimiz aylarda Londra'da beraber objektiflere yakalanmışlardı.

AMİNE AŞK İDDİALARINI REDDETMİŞTİ

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile geçen yılın Türkiye güzeli Amine Gülşe'nin Londra buluşması, İngiltere'de büyük ses getirmişti. Aşk iddialarıyla ilgili açıklama ise Gülşe'den gelmiş ve "İsveç'ten ortak arkadaşlarımız var. Onlarla buluşup yemek yedik, hepsi o kadar" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.