Amerikalı Ünlü Televizyon Yapımcısı Martha Stewart Sakıp Sabancı Müzesi'ni Ziyaret Etti

Amerikalı Ünlü Televizyon Yapımcısı Martha Stewart Sakıp Sabancı Müzesi'ni Ziyaret Etti

Amerikalı ünlü televizyon yapımcısı, spiker, gurme ve kitap yazarı Martha Stewart, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi'ni ziyaret etti.

Amerikalı ünlü televizyon yapımcısı, spiker, gurme ve kitap yazarı Martha Stewart, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi'ni ziyaret etti. Stewart, Sakıp Sabancı Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile birlikte müzede sergisi devam eden "Efsane İstanbul: Bizantion'dan İstanbul'a Bir Başkentin 8.000 Yılı" başlıklı sergiyi gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye'yi tanıtan bir program hazırlığı için İstanbul'a gelen Stewart, sergiyle ilgili duyduğu olumlu yorumlar neticesinde, daha önce belirlenen programının dışına çıkarak özel olarak Sakıp Sabancı Müzesi'ne geldi.

Dünya çapında tanınan Martha Stewart'ın şov programı NBC stüdyolarında çekiliyor ve ABD'de farklı televizyon kanallarında yayınlanıyor. "Yaşam stili kraliçesi" olarak tanınan Stewart, dünyanın en güçlü kadınları arasında yer alıyor. Türkiye dahil olmak üzere Avustralya,Kanada, Japonya, Singapur Dubai, Belçika, Yeni Zelanda gibi pek çok ülkede de gösterilen şovu, kadın ağırlıklı 33 milyonluk izleyici kitlesine sahip. Dünya çapında marka gurusu olarak bilinen Martha Stewart'ın, "Martha Stewart Living Omnimedia" adlı basın-yayın, dağıtım ve pazarlama ağı da bulunuyor.

Martha Stewart ve ekibi Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleri ile Türkiye ile ilgili bir program hazırlamak amacıyla Türkiye'de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.