Al Faiha için sekizinci görünümünde dördüncü golünü netleştirdi

Al Faiha için sekizinci görünümünde dördüncü golünü netleştirdi

Siyah Beyazlı takımın gözden düşen isimlerinden Arthur Masuaku, Gaziantep FK deplasmanında son etaplara dahil oldu ve gösterdiği olumlu performansla pas noktası kazandı.

 

Siyah Beyazlı takımın gözden düşen isimlerinden Arthur Masuaku, Gaziantep FK deplasmanında son etaplara dahil oldu ve gösterdiği olumlu performansla pas noktası kazandı. DRC sol beki, 86. dakikada Wout Weghorst'a skoru eşitleyen golü atarak yaptığı uygun müdahaleyle dikkatleri üzerine çekti. Antrenör Şenol Güneş'in Masuaku'nun çabalarından memnun olduğu söyleniyor. Siyah beyazlı teknik direktör Umut Meraş, Perşembe günü Adana Demirspor ile oynayacağı kritik maçın ilk 11'inde Masuaku'yu şekillendirerek kulübe taşınacaktı. Atiba Hutchinson ve Necip Uysal, Gaziantep'te 11 numara olarak başladı ancak şanslarını değerlendiremediler. Şenol Güneş, Adana Demir maçında bu oyuncuları soymalı. Kevin Nkudu, Kitau'da deplasmanda kafa betunlim vuruşu için sarı kart görse de yönetimden, teknik ekipten ve takım arkadaşlarından güçlü bir yanıt aldı. Gelen haberlere göre Siyah Beyazlılar, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kamerunlu oyuncuyu geçici transferle satmayı düşünüyor.

Beşiktaş'ta Kevin Nkudu'nun Gaziantep FK'ye yaptığı kafa vuruşunun yankıları devam ediyor. Karşılaşmanın 24. dakikasında Kamerunlu futbolcunun ihlaline ve VAR uyarısına rağmen hakem Atilla Karaoğlan'dan sadece sarı kart görmesine yönetim kurulu, teknik heyet ve takım arkadaşları güzel tepki gösterdi. Antrenör Şenol Güneş'in, devre arasında N'Koudou'nun yerine geçme nedenini ikinci yarıda kırmızı kart görmemek için sorumsuzca davranması nedeniyle yanıtladığı bildirildi. Takımda yer alan bazı tecrübeli oyuncuların da Kamerunlu yıldızı eleştirdiğini belirtelim. Geçici transferde iyi bir teklif gelmesi halinde betunlim giriş siyah beyazlı yönetimin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nkudu ile şimdiden anlaşmayı planladığı belirlendi. Sonuç olarak taliplerinin davasında 27 yaşındaki futbolcunun yolları ayrılacak. Ara transfer döneminde herhangi bir teklif gelmezse, N'Koudou takımda kalacak. Tecrübeli oyuncunun sezonun ikinci yarısındaki performansı takımdaki geleceğini  belirleyecek. Yıllık 1.6 milyon euro ikramiyesi bulunan Nkudu, ikinci yarıda gol yemezse yeni sözleşme alamayacak. Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan ve yıllık maaş konusunda anlaşmaya varamayan Cyle Larin, Domagoj Vida ve Güven Yalçın ile yollarını ayırdı. Satış halinde tavsiyenin yarısı  Tottenham Hotspur'a gidiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.