Akıllı Belediyecilik Zirvesi Ana Sponsoru Vodafone

Akıllı Belediyecilik Zirvesi Ana Sponsoru Vodafone

Marmara Belediyeler Birliği tarafından 28-29 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin ana sponsoru Vodafone oldu.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilecek “Akıllı Belediyecilik Zirvesi”nin ana sponsoru, Vodafone oldu. Zirve, alanında uzman kamu ve özel sektör temsilcilerini, belediye başkanlarını ve akademisyenleri 28-29 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Otel’de bir araya getiriyor.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi kapsamında başta Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere, çok sayıda il, ilçe ve belde belediyesi ile bu belediyelere bağlı kuruluşlar ve iştirakler de tek bir çatı altında buluşuyor. Ayrıca akıllı belediyecilik ve gelişen teknolojiler kapsamında, dünya çapında başarılı hizmetlerin örneklerini ve teknolojileri üretmiş yabancı şehirlerinin belediyelerinin de yer alacağı zirve, alanında birçok uzman ve akademisyeni de ağırlıyor. Etkinlik kapsamında tüm kurumlar nezdinden teknolojinin, akıllı çözümlere dönüştüğü entegratörlerin, sektörde lokomotif şirketlerin, bu kurum ve firmaları destekleyen bakanlıklar, genel müdürlükler ve diğer birimlerin, yeni fırsatlar üretilmesi için sağladığı teknolojik ve finansal destekler sergileniyor.

BAŞKAN ALTEPE: TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ
Programla ilgili değerlendirmede bulunan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Değişen dünyada akıllı şehircilik vizyonu ve akıllı vatandaşlık hizmetleri konusunda dünya örneklerini, birbirinden farklı bilişim sistemlerini ve teknolojik gelişmeleri takip ediyoruz. Katılımcı ve modern çözümleri takip eden bir yerel yönetim anlayışının yerleşerek yaygınlaşması amacıyla düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi'ne büyük önem veriyor, şehirlerimizin insan hayatına daha da uyumlu olması için yenilikçi teknolojiler arayışına giriyoruz. Etkinliğimize sponsor olarak, sahip olduğu küresel tecrübelerini kullanarak mobil iletişim dünyasındaki yeni hizmet ve teknolojileri, başta belediyeler olmak üzere kamu kuruluşlarına aktaracak olan Vodafone’a teşekkür ederim. Marmara Belediyeler Birliği olarak vatandaşların refahı için modern çözümleri olan sektör temsilcileriyle buluşmaya önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi.

“TEKNOLOJİYİ GÜNDEMİNE ALAN SEÇİM KAZANIR”
Sponsorluk anlaşmasının ardından Marmara Belediyeler Birliği’nin Eminönü’nde bulunan merkez binasına ziyarette bulunan Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Süel ve beraberindeki heyet ise başta belediyeler olmak üzere kamu kurumlarına yönelik çalışmaları hakkında Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya’ya bilgi verdi. Dr. Hasan Süel, “Yerel seçimlerin gerçekleştirilmesine bir sene kaldığı düşünüldüğünde, belediyeler için halkla ilişkiler anlamında önemli bir viraja girildiği muhakkaktır. Vodafone olarak belediyelerin halkla ilişkilerine teknolojik çözümler sunuyoruz. Teknolojiyi gündeme alan belediye başkanları seçim kazanır. Çalışmalarımızı Marmara Belediyeler Birliği aracılığıyla en iyi şekilde anlatarak belediyelere faydalı olacağımız kanaatindeyim” diye konuştu.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.