Akdeniz’in İncisi Kıbrıs ve Kıbrıs Turları

Akdeniz’in İncisi Kıbrıs ve Kıbrıs Turları

Kıbrıs turları denince akıllara birçok Kıbrıs acentası geliyor. Kıbrıs turları ve Kıbrıs otelleri dünyanın her yerinden turist alan Kıbrıs oldukça özel bir turizm noktası.

Kıbrıs turları denince akıllara birçok Kıbrıs acentası geliyor. Kıbrıs turları ve Kıbrıs otelleri dünyanın her yerinden turist alan Kıbrıs oldukça özel bir turizm noktası. Turizmin kalbinin aktığı Akdeniz’de birçok yerde oldukça uygun fiyatlı tatil yapılabilirken, uzun tatiller için en önemli nokta yine Kıbrıs olacaktır.

 

Kıbrıs’ın en önemli noktası Akdeniz’de Caretta sahillerinde bile denize girebiliyor olmanız. Kıbrıs birçok tatil noktasına göre daha temiz sahiller ve daha çok tatil mantığına oturuyor olması. Elbette insanlarının nezihliği ve Avrupa havasından dolayı, tatil için gerçekten nefes alınabilecek bir nokta olması. Kıbrıs turları sayesinde, adanın birçok noktasında bulunan hemen her tarihi noktayı gezebiliyorsunuz. Kıbrıs turları birçok noktayı size sunuyor ve Kıbrıs otelleri de bu açıdan oldukça uygun imkanları size bulabiliyor.

 

Peki Kıbrıs Turları Nerede Önemli?

 

Kıbrıs’a gittiğinizde nereye gidebileceğinizi bilemiyorsanız, Kıbrıs Turları gerçekten önemli bir etmen. Genellikle Kıbrıs’a giden turistler nerede ne yapmaları gerektiğini bilmiyorlar. Gezilecek yerleri de bilmeyen bir turist için Kıbrıs büyük bir karmaşa oluşturabiliyor. Burada kritik nokta kaldığınız Kıbrıs otelleri neresiyse ilk aşamada oradan bilgi alıp, ardından acentanız aracılığıyla tura katılmak olacaktır.

 

Surlariçi, Büyükhan, Selimiye Cami, Barbarlık Müzesi gibi noktalara elbette Lefkoşa’da ulaşabilirsiniz.

St.Hilerion Kalesi, Pella Pais Manastırı, Girne Kalesi, Girne Yat Limanı, Karaoğlanoğlu Müzesi ve Şehitliği, Mavi Köşk gibi noktalar içinde en uygun yerler elbette Girne.

Girne otelleri konusunda da oldukça zengin imkanlar sunmaktadır.

 

Kapalı Maraş gibi bir yereyse sadece Gazimağusa’da ulaşabilirsiniz.

 

Bununla birlikte elbette antik kentleri ve deniziyle size harikalar sunan Kıbrıs kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

 

Kalacağınız yer konusunda hala karar veremediyseniz biz genellikle Girne otelleri konusunda tavsiyeler veriyoruz. Hem ulaşım, hem Kıbrıs turları konusunda otellerde birçok destek sunuyorlar.

 

Kıbrıs’ı Kıbrıs yapan tatları da kesinlikle denemenizi öneriyoruz. Özellikle yerel Kıbrıs yemeklerinden olan Şeftali Kebabı ve Tavuk dolması birçok kişinin damak zevkine uyacak özel bir lezzet.

 

Kısacası bu yazımızda size biraz Kıbrıs turları ve Kıbrıs otelleri konusunda bilgi vermek, Kıbrıs’da gezilecek yerleri anlatmak istedik.

 

Kaynak: https://www.tatildukkani.com/kibris-turlari

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.