Ak Parti Şişli'den iki günde iki farklı karar

Ak Parti Şişli'den iki günde iki farklı karar

Ak Parti Şişli; meclis toplantısının birinci oturumunda akladığı Şişli Belediyesi’ni bir gün sonraki ikinci oturumda hakladı.

Ak Parti Şişli Teşkilatı’nın Şişli Belediyesi’ni  denetlediğini ve bir sıkıntısı olmadığını resmi olarak denetim raporuna olumlu olarak imza atıp bir gün sonraki faaliyet raporuna ise olumsuz oy kullanması ironi yarattı.

İKİ GÜNDE İKİ FARKLI KARAR

Ak Parti Şişli Teşkilatı Şişli Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclisi birinci toplantısında, belediyenin hazırladığı denetim raporunu onaylayarak Şişli Belediyesi’ni aklamıştı.
Şişli Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısını ikinci oturumunda yani birinci oturumdan bir gün sonra ise Şişli Belediyesi’nin Faaliyet Raporu’na karşı çıktı.
Ak Parti Şişli’nin üç gün sonra Cuma günü yapılacak Şişli Belediyesi Meclis Toplantısı’nda nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. 

AK PARTİ ŞİŞLİ TEŞKİLATI ALDIĞI KARARLARLA

ŞİŞLİ GAZETESİ'NİN HABERİNİN DOĞRULUĞU İSPATLADI 

Şişli Gazetesi olarak Ak Parti Şişli’nin İç İşleri Bakanlığı müfettişlerinin Şişli Belediyesi’nde iki başkan yardımcısını görevden almasına rağmen denetim raporunu onaylamasını eleştirerek haberleştirmiştik.
Şişli Gazetesi olarak iki gün önce yaptığımız haberin iki gün sonra ne kadar doğru olduğunu yine Ak Parti Şişli’nin kendi aldığı kararla ispatlanmış oldu.

HER ŞEY ŞİŞLİ İÇİN!
Şişli Gazetesi olarak Şişli’nin zararına olacak ne varsa ve de  sonucu ne olursa olsun Şişli’nin ve Şişlilinin menfaatleri doğrultusunda haber yapmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.