Ak Parti Şişli’den dayanışma gecesi

Ak Parti Şişli’den dayanışma gecesi

Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı’nın dayanışma gecesi geçtiğimiz günlerde kalabalık bir davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Şeref Sezgin’in ev sahipliğini yaptığı geceye il, ilçe yönetim kurulu ve meclis üyeleri, mahalle başkanları, milletvekili aday adayları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından temsilciler katıldı.  

Şeref Sezgin gecede; ‘Yüz yıllardır sanata, kültüre, eğitime hizmet etmiş, birçok farklı kültür ve milleti bağrına basmış Şişli İlçemizi daha da güçlendirmek, daha da modern bir ilçe yapmak için bir aradayız’ diyerek konuşmasına devam etti.

“BİR ARADA OLMAK ZORUNDAYIZ”

Bizler birlikteysek güçlüyüz. Zincirin halkalarını düşünelim. Biri koptuğunda hepsi nasıl dağılıyorsa, kopmamak, dağılmamak için bir arada olmak zorundayız. Güçlü olmak için bir arada olmak zorundayız. Yeni Türkiye için, gelişen büyüyen Türkiye için, dayanışma, destek ve birlik içinde olmalıyız. Ülkemiz birçok fırtınayı, zor günü atlattı. Her alanda yeniliklerle, değişimlerle dünyada adı saygı ve övgüyle anılan bir ülke oldu. En küçük bir olumsuz etkide savrulan, tepetaklak olan ekonomimiz artık her olumsuz harekete karşı daha dirençli. Çünkü planlı, sağlam ve dayanışma içinde giden bir çalışma anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz.

“ŞİŞLİ’YE YAPILMASI GEREKEN YATIRIMLAR VAR”

Bu birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde Şişli ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşımak için yapılması gereken yatırımlar var. Bunu ancak bir ve beraber olarak, omuz omuza vererek, başaracağımızı düşünüyorum.

“BELEDİYECİLİĞİ BİZ ÖĞRETTİK”

Ak Parti, iktidarda bulunduğu şehirlerde gerçek belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş ve öğretmiştir. Zamanında, doğru ve kaliteli hizmet tek ilkemiz olmuştur. Demokratik bir yerel yönetim anlayışını benimsedik. Hiçbir ayrım yapmadan, ilçemizde yaşayan insanların tamamına, eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Halkımızla iç içeyiz. 

RESİM GALERİSİ İÇİN ÇIKLAYINIZ

https://www.sisligazetesi.com.tr/ak-parti-sisli-dayanisma-gecesi-45g-p6.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum