Ak Parti Şişli’de şok gelişme; Ahmet Meriç CHP’de

Ak Parti Şişli’de şok gelişme; Ahmet Meriç CHP’de

Ak Parti Şişli’de şok bir gelişme yaşandı. Ak Parti'nin ağır toplarından, Şişli'nin tanınmış ailelerinden iş adamı Ahmet Meriç CHP’ye geçti. Bu kararın alınmasında Nevzat Şatıroğlu'nun önemli pay sahibi olduğu iddia ediliyor.

Şişli Gazetesi olarak geçtiğimiz günlerde ‘Ak Parti Şişli’de neler oluyor?’ başlığı ile bir haber yapmıştık. Bu haberimiz de de Ak Parti Şişli’de ciddi sıkıntıların yaşanabileceğine dair ipuçları vermiştik. Haberimiz üzerinden çok geçmeden ilk olarak Ahmet Meriç Ak Parti’den istifa ederek CHP’ye geçmesiyle birlikte Ak Parti Şişli’de yeni istifaların olabileceği iddia ediliyor.

AHMET MERİÇ KIRILMA NOKTASI OLACAK

Ak Parti Şişli Teşkilatınca sevilen ve sayılan, maddi ve manevi tüm imkânlarıyla Ak Partilinin yanında olan Ahmet Meriç’in istifa etmesi Ak Parti için ciddi kayıp olduğu, bu istifa ile beraber birçok istifaların olabileceği ve daha birçok ta sıkıntıların yaşanabileceği konuşuluyor. Ayrıca bu istifa ile beraber Ak Parti Şişli’nin yaptığı hatalarla yerel seçimde ciddi bir rüzgârın yok edileceği ve canla başla çalışma ortamının kaybolmasına sebep olacağı ifade ediliyor.   

AHMET MERİÇ SÜREKLİ DIŞLANMIŞTI

Geçtiğimiz dönem de Şatıroğlu’na karşı ilçe Başkanlığı’na aday olmak isteyen Ahmet Meriç’in lise mezunu olması gerekçe gösterilerek beklemesi istenmişti. Ahmet Meriç’te bu istek karşısında, seçilebileceği ilçe başkanlığı adaylığından çekilerek beklemeye geçmişti.

AHMET MERİÇ AK PARTİ’DE SİYASET YAPABİLMEK İÇİN ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMIŞTI

Yıllardır Ak Parti’de canla başla hizmet eden Ahmet Meriç’e Şatıroğlu’nun mesafe koymasına Meriç ailesinde de sıkıntı yarattığı konuşuluyordu. Lise mezunu olan ve Ak Parti’de siyaset yapabilmek için üniversite imtihanına girip okula başlayan Ahmet Meriç’e yapılan bu uygulamayı Meriç ailesinin hazmedemediği, CHP’nin de Şişli’de sevilen ve sayılan bir işadamı olan Ahmet Meriç’i yakın markaja alarak ısrarlı baskılara Meriç ailesinin duyarsız kalmadığı ve CHP’ye geçme kararı alındığı ifade ediliyor.  

AYNI KRİTERLER ŞATIROĞLU’NUN ORTAĞI EROL KAYA’YA DA UYGULANACAK MI?

Lise mezunu olup Ak Parti’de siyaset yapabilmek için üniversiteye başlayan Ahmet Meriç’e yapılan uygulamanın ortaokul mezunu olan Nevzat Şatıroğlu’nun ortağı olmaktan başka hiçbir özelliği olmayan Erol Kaya’ya yapılıp yapılmayacağı merak konusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.