AK Parti Şişli Kadın Kolları Başkanlığı’na Hatice Kep atandı

AK Parti Şişli Kadın Kolları Başkanlığı’na Hatice Kep atandı

Nazife Dural’ın görenden alınmasından sonra, Şişli Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi ve AK Parti İl Kadın Kolları Koordinatörü Hatice Kep, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na atandı.

GÜNDAY HEMŞERİCİLİK YAPMIŞTI

Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday; hemşerisi olan Nazife Dural’ı Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı’nda Ekonomi İşleri’nden sorumlu ilçe başkan yardımcısı yapmıştı. Daha sonra da Şişli Kadın Kolları Başkanı yapmıştı.

AK PARTİ ALEYHİNDE PAYLAŞIMLAR YAPMIŞ

Nazife Dural, sosyal medya hesabından, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili yayınlanan olumsuz karikatürleri paylaşmıştı.

Dural, aynı zamanda da, yine sosyal medya hesabından, Bilal Erdoğan’la ilgili de olumsuz paylaşımlar paylaşmıştı.

Sosyal medya hesabından AK Parti ile ilgili de birçok paylaşımı ortaya çıkan Nazife Dural görevden alınmıştı.

MECLİS ÜYESİ VE KADIN KOLLARI KOORDİNATÖRÜ ATANDI

Sonrasında Ak Parti İl Başkanlığı tarafından, İl Kadın Kolları Koordinatörlüğü ve Şişli Belediyesi Meclis Üyesi de olan Hatice Kep’i Şişli Kadın Kolları Başkanı olarak atadı.  

HATİCE KEP KİMDİR

01 Nisan 1970 yılı Erzincan İliç doğumluyu. İlköğretim Hasan Ali YÜCEL, Lise Öğrenimimi Etiler Lisesinde tamamladı. Şu an Anadolu Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etmekte.

Siyasi hayatıma 2009 yılında AK Parti Şişli Kadın Kolları’nda başladı. Yerel yönetimler ve sosyal politikalar birim başkanlığı yaptı. 2010 yılında Şişli Kadın Kolları Başkanlığı görevine atandı. 2014 yılına kadar bu görevini sürdürdü ve aynı yıl içerisinde AK Parti Şişli meclis üyesi olarak seçildi. Aktif olarak Şişli meclis üyeliği ve grup başkan vekilliği ile birlikte 2 yıldır da AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği deva ediyor.

Evli ve 2 kız annesi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum