AK Parti Şişli Kadın Kolları Başkanı Habibe Macit’ten Darülaceze’ye ziyaret

AK Parti Şişli Kadın Kolları Başkanı Habibe Macit’ten Darülaceze’ye ziyaret

AK Parti Şişli Kadın Kolları Başkanı Habibe Macit ve Yönetim Kurulu Üyeleri Darülaceze’yi ziyaret etti. Kadın, erkek ve çocuk bloklarını ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıtan Habibe Macit, daha sonra da Darülaceze Başkanını makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Şişli Kadın Kolları Başkanlığına atanan Habibe Macit, Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber bugün Darülaceze’yi ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttılar. İlk olarak kadın bloklarını ziyaret eden Habibe Macit, sırasıyla erkek ve çocuk binalarını da geçerek hediyeler dağıtımlarına burada devam ettiler. 30’u çocuk olmak üzere 510 kişinin kaldığı Darülaceze’yi Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber ziyaret eden Macit, daha sonra vakıf başkanı Hamza Cebeci’yi makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

İKTİDAR OLDUĞUMUZ SÜRECE HİZMETLER DEVAM EDECEKTİR!

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile bir araya gelen AK Parti Şişli Kadın Kolları Başkanı Habibe Macit; “Bizler, bu vakfın geçmiş yıllarda hangi zorluklar ile karşı karşıya kaldığını yakından bilen insanlarız. Şimdi Allah’a şükürler olsun ki bu sıkıntılar bitti. Burada yaşayan vatandaşlarımız şimdi bizlere hayır dua ediyorlar. Biz onların duaları ile bu yola çıktık ve onların dualarıyla bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Bizler iktidar da olduğumuz sürece vatandaşlarımızın aldığı hizmetler artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HABİBE MACİT KİMDİR?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.