Ak Parti Meclis Üyeleri seyirci durumunda

Ak Parti Meclis Üyeleri seyirci durumunda

Nevzat Şatıroğlu’nun Şişli’de açtığı tahribatın izleri hala devam ediyor. Ak Parti Şişli Meclis üyelerinin, Şatıroğlu gibi sessizliklerini koruyarak, Şişli Belediye Meclisi’nde seyirci gibi tribünde oturarak Şişli’nin sorunlarıyla ilgilenmedikleri ifade e

AK PARTİ HALKIN SESİ OLAMADI

Şişli Halkı’nın muhalefet yapma görevi verdiği Ak Parti Şişli Meclis Üyeleri; Şişli’de yaşanan olaylara sahip çıkması ve Şişli Halkının sesi olması beklenirken, onlar Marmara Belediyeler Birliği’ne kimin gideceği ile ilgili şahsi mücadele içine girdiler.

MECLİS ÜYELERİ GÖREV YAPMIYOR

Her ay toplanan mecliste Şişli’nin eksik ve sıkıntıları meclis üyeleri tarafından meclise getirilir. Bu eksikliklerin giderilmesi ve sıkıntıların da çözüme kavuşturulması için meclis üyeleri, halkın haklı taleplerinin sonuca kavuşturulması için çaba gösterirler. Şişli meclisinde hizmetten ziyade şahsi menfaat hesaplarının yapıldığı bir ortamda Ak Partili meclis üyelerinin muhalefet görevini yapmamakla suçlanıyor.

BÜYÜK İDDİALARA KARŞI ÖNERGE VERİLMEDİ

Halkın muhalefet yapma görevi verdiği Ak Parti; yapılan dört toplantı içerisinde Şişli’nin çok önemli sorunlarına ve iddia edilen birçok sansasyonel çalışmalarına rağmen hiçbir soru önergesi vermemesi dikkat çekici. Bu durum; Ak Parti Meclis Üyelerinin kendi içerisindeki sıkıntılarının varlığı anlamına geldiği, ya da meclis üyelerinin Şişli’nin sıkıntılarından uzak isimlerden oluştuğu yorumlarına neden oldu.

DUYARSIZLIĞIN BAŞKA NEDENİ DE OTORİTE EKSİKLİĞİ

Ak Partili Meclis üyelerinin bu duyarsızlığının bir başka nedeni olarak ta; Şişli’de otoriter bir ilçe başkanı eksikliğinin yattığı da ifade ediliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.