Ahmet Ünaldan birlik mesajı

Ahmet Ünaldan birlik mesajı

Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde her yıl Ramazan Ayı boyunca mahalleliye iftar veren Şişlili işadamı Ahmet Ünal bu yılki iftarına mahalleliyle birlikte Ak Parti Şişli’nin eski ilçe Başkanı Emin Haberdar ve eski yönetici Ahmet Meriç ve Şişli’nin işadamları

Ünal’dan birlik mesajı

Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde her yıl Ramazan Ayı boyunca mahalleliye iftar veren Şişlili işadamı Ahmet Ünal bu yılki iftarına mahalleliyle birlikte Ak Parti Şişli’nin eski ilçe Başkanı Emin Haberdar ve eski yönetici Ahmet Meriç ve Şişli’nin işadamları katıldı.

Geçtiğimiz Ak Parti Şişli kongresinde Ahmet Ünal’a rakip olan sonrasında Ahmet Ünal lehine adaylıktan çekilen sonra da Nevzat Şatıroğlu’na destek veren Ahmet Meriç’i ramazan iftarına davet ederek birlik mesajları verdi.

“SİYASETTE KÜSLÜK OLMAZ”

Ahmet Ünal; “Siyasette küslük olmaz. Ahmet Meriç Şişli siyasetinde önemli bir aktördür. O günkü şartların gerektirdikleri ile Ahmet Meriç’in öyle uygun gördüğünü düşünüyor ve fikrine saygı duyuyorum. Bizler Şişlili olarak Şişli’nin geleceği ile ilgili bir taş koyan herkesin yanında olacağız. Bizler Şişli’den kazandıklarımızı Şişlili ile paylaşmaktan gurur duymaktayız.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.