Ahmet Ünal Sarıgül’e verdi veriştirdi! Şişli Halkı Sarıgül'e bedel ödetecek!

Ahmet Ünal Sarıgül’e verdi veriştirdi! Şişli Halkı Sarıgül'e bedel ödetecek!

Millet İttifakı ortaklarından, İyi Parti’nin Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal; DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’e, Şişli Halkı’nın ağır bedel ödeteceğini söyledi.

CHP Şişli’de seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Paşa Mahallesi seçim çalışmalarına Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin ile birlikte, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve İyi Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal da katıldı.

ŞİŞLİ’Yİ BU HALE GETİREN SARIGÜL’DÜR

Ahmet Ünal, Paşa Mahallesi’nde seçim çalışmaları esnasında yaptığı konuşmada, Şişli’yi ve Şişli Belediyesi’ni bu hale getirenin, Şişli’yi 20 yıl yöneten Mustafa Sarıgül’ün olduğunu söyledi.

ŞİŞLİ HALKI SARIGÜL’E AĞIR BİR FATURA KESECEK

İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal; Şişli’yi 20 yıldır yöneterek Şişli’yi bu hale getiren Sarıgül’e, Şişli Halkının bir fatura keseceğini söyledi. Bu faturanın da Şişli’ye belediye başkanı olarak Millet İttifakı’nın adayı olan Muammer Keskin’i başkan yapmak olacağını ifade ederek eleştirilerine devam etti.

“ŞİŞLİ DIŞARIDAN BAKILDIĞI GİBİ DEĞİL”

Şişli’yi dışarıdan tanıyanlar zannediyorlar ki, Şişli, Teşvikiye mahallesi ve Nişantaşı gibi mahallelerimizden ibaret. Ama maalesef öyle bir Şişli yok. Şişli kaçak inşaat cenneti haline dönüştürüldü.

“ŞİŞLİ’DE BANYOSU OLMAYAN EVLER VAR”

Kuştepe’de otuz, kırk metrekare ve banyosu olmayan evler var. İzzetpaşa Mahallemizin alt kısımlarında mutfağı ve banyosu olmayan evlerimiz var.

"ŞİŞLİ’DE BAŞKAN YARDIMCILARI ÖLDÜRÜLDÜ, YÖNETİCİLER VURULDU”

Şişli Belediyesi’nde Türkiye’de yaşanmayan olaylar yaşandı. Şişli Belediyesi meclis üyesi iki defa vuruldu. Şişli Belediyesi’nde iki zabıta müdürü vuruldu. Şişli Belediyesi’nde, bir başkan yardımcısı öldürüldü.

“ŞİŞLİ TÜRKİYE’NİN EN BORÇLU BELEDİYESİ”

 Şişli’de sürekli bir şeyler ters gitti. Türkiye’nin 972 ilçesi arasında Şişli en borçlu ilçesi haline geldiyse burada yanlış olan bir şeyler vardır.

“ŞİŞLİ’NİN KAYNAKLARI İLE TÜRKİYE SİYASETİNİ DİZAYN EDİLEMEZ”

Şişli’nin kaynakları Şişli’ye yeterde artar bile. Ama siz Şişli’nin kaynakları ile Türkiye siyasetini dizayn etmeye kalkarsanız işte batık bir belediye oluşturursunuz.

“HANGİ ŞİŞLİ’DEN BAHSEDİYORSUNUZ”

Şişli’yi 20 yıl yönettiniz. İşte böyle bir Şişli bıraktınız. Şimdi gelip, bir 20 yıl daha yönetmek istiyorsunuz. Ne yaptınız? Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Siz 20 yıldır bir şeyler yapmadıysanız. Şişlili size bir daha neden başkanlık görevi versin.

“YENİ BİR ŞİŞLİ ANCAK MUAMMER KESKİN İLE İNŞAA EDİLEBİLİR”

Bizler bu gidişe dur diyebilmemiz için yeni bir Şişli inşa etmemiz gerek. Ama o yeni Şişli’yi bizlerin inşa etmesi lazım. İşte bu yüzden; dürüst, samimi, kararlı belediye başkan adayımız Muammer Keskin Bey’in önderliğinde ancak bu yeni Şişli inşa edilebilir.

“RANT PEŞİNDE KOŞMAYAN BİRİ İLE YEŞİL ŞİŞLİ OLUŞABİLİR”

Rant peşinde koşmayan bir belediye başkanı olan Muammer Keskin gibi bir başkan ancak yeşil alan problemi ve otopark problemi olmayan bir Şişli inşa edebilir. İşte tüm bunları 272 bin Şişlili ele ele vererek yapacağız.

“EN İYİ PROJEMİZ TÜRKİYE’NİN VE ŞİŞLİ’NİN NORMALLEŞMESİDİR”

Millet ittifakının belediye başkan adaylarının çok güzel projeleri var. Ama bu ittifakın en büyük projelerinden biri de Türkiye’nin normalleşmesidir. Türkiye’de yaşayan 82 milyon insanın kardeşliğinin tesis edilmesidir.

İşte Şişli’de de bu projeleri de bizler sağlamalıyız. Ayrışmadığımız, ötekileştirilmediğimiz ve kavga edilmeyen bir Şişli’yi inşa etmemiz lazım.

“ŞİŞLİ’DE BİR SAVAŞ ORTAMI YARATILIYOR”

Şişli’de belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarları seçilecek. Savaşa giden komutanlar seçilmeyecek. Şu an sanki seçimde değil savaşa giriyor gibi bir ortam yaratıldı.

“ŞİŞLİ’YE İHANET ETMEYECEK BAŞKAN SEÇMEMİZ GEREK”

Şişli’ye 20 yıl hizmet edip ihanet etmeyecek başkanı seçmemiz gerekiyor. İstanbul’a 25 yıl hizmet edip ihanet etmeyecek başkan ve kadroları seçmemiz gerekiyor.  

İşte bizim o başkanlarımız seçildiğinde; 16 milyon İstanbulluya ve 272 bin Şişliliye nasıl yönetildiğini gösterecek.

Biz inanıyor ve güveniyoruz. Onun içinde adım adım, sokak sokak ve kapı kapı beraberce dolaşıyoruz. Buradaki maksadımız, siyasetteki amacımız milletimize hizmetkârlığımızdır. Başkada bir gayemiz yoktur.    

“ŞİŞLİ HALKI BİR FATURA KESECEK”

Şişli Halkı; Şişli’yi 20 yıl yöneterek Şişli’yi bu hale getirenlere bir fatura kesecek. İşte bu faturanın karşılığında da hem İstanbul’da hem de Şişli’de millet ittifakının adayları başkan seçilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.