Adım adım kına gecesi organizasyonu

Adım adım kına gecesi organizasyonu

​Düğününüzün öncesiyle sonrasıyla mükemmel olmasını istiyorsanız planlı bir şekilde kına gecesi organizasyonu işe başlayabilirsiniz. İşte adım adım o rüya gece...

Düğününüzün öncesiyle sonrasıyla mükemmel olmasını istiyorsanız planlı bir şekilde kına gecesi organizasyonu işe başlayabilirsiniz. İşte adım adım o rüya gece...

Öncelikle kına gecesi organizasyonu hazırlıkları başlayınca karar verilmesi gereken ilk şey nerede ve nasıl yapılacağı. Misafirler nerede ağırlanacak, ne ikram edilecek, canlı müzik mi olacak, yemekli mi olacak gibi sorular kına gecesi organizasyonunuz için ilk sırada yer almalı. Bunun için öncelikle kına organizasyonu için ayıracağınız bütçeyi belirlemelisiniz. Eğer düğünden önce ekonomik olarak çok açılmak istemiyorsanız bütçeyi önce belirleyin ki her şey bittiğinde ipin ucu kaçmasın.

Nasıl mekan seçmeliyim?

Eskiden genellikle yakın aile ve arkadaş çevresi arasında olan kına gecesi organizasyonları kız tarafının evinde yapılırdı. Zamanla bu etkinlik büyük bir organizasyona dönüştü ve dışarıda, çay bahçesi, restoran, kafe gibi yerlerde daha kalabalık davetlilerle yapılmaya başlandı. Son geldiğimiz noktada ise yalılarda, kasırlarda, otellerde, kır düğünü mekanlarında adeta düğün öncesi bir düğün daha gibi görkemli bir şekilde yapılır oldu.

Evde yapılan eğlencelerin samimiyeti...

Eğer kına gecesi organizasyonlarından hoşlanmıyorum sadece ailem için yapıyorum diyorsanız evde ve küçük bir grupla yapmanızı tavsiye edebiliriz. En sevdiğiniz insanların geldiği, en sevdiğiniz yemeklerin hazırlandığı, birlikte yenilip içilen, kına yakılıp ağlanılan samimi bir kına organizasyonu yapabilirsiniz.

İşi profesyonellerine bırak

Tatlıya tuzluya dokunmadan kafam rahat bir şekilde kına gecesi organizasyonumu halletmek istiyorum diyorsanız, profesyonel ekiplerden yardım alabilirsiniz. Kına tahtı ve cibinliğinden tutun, kına kızlarının dans ve davul gösterilerine kadar her şey kına gecesi organizasyonunuzda ekip tarafından hazırlanır. Çünkü çoğu mekan kına geceleri için kına organizasyonları yapan firmalar ile çalışıyor ya da bünyelerinde böyle bir organizasyon ekibi barındırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.