Adana Demirspor ile hazırlıklarını sürdürüyor

Adana Demirspor ile hazırlıklarını sürdürüyor

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin baş antrenör Şenol Güneş yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman, 2-5 ve pas çalışmaları ile devam etti.

 

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin baş antrenör Şenol Güneş yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman, 2-5 ve pas çalışmaları ile devam etti. Taktik çalışma ile devam eden tatbikat, ikili top oyunu ile sona erdi. Beşiktaş maçın hazırlıklarını yarınki antrenmanda tamamlayacak. Beşiktaş, ışık hızında bir gelişme kaydetti ve Süper Lig'de istediği sonuçları alamadı. Siyah beyazlılarda takıma katılacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncular da merak ediliyor. Beşiktaş'ın Fransız sağ beki Valentin Rosier de bunu hedefliyor. İtalyan medyasına göre Rosier, Serie A takımlarından Monza'ya katılabilir. Kaynaklara göre İtalyan tarafı, başarılı betonred oyuncuyu Ocak transfer döneminde kadrosuna katmayı umuyor. Rosier, Sporting Lizbon'dan Beşiktaş'a 4 milyon 800 bin euroya transfer oldu. 2025'te sözleşmesi sona eren başarılı oyuncu, bu sezon 15 maçta forma giydi, 1 gol atıp 3 asist yaptı. Beşiktaş'ın İngiliz futbolcusu Dele Alli, performansı nedeniyle ulusal medya tarafından ağır eleştiriler aldı.

Sezon öncesi Beşiktaş'a transfer olan Dele Alli (26), oynadığı futbolla hayal kırıklığına uğradı. Valerien Ismael'in görev süresi boyunca beklentileri karşılayamayan Alli, Şenol Güneş'in kariyerine olan inancını da kaybetti. İngiliz basını da Gaziantep FK ile berabere biten maçta yedek kulübesinde bulunan Ali'ye odaklandı. İngiliz, Dele Alli'nin sağlık durumunu 'perişan' olarak nitelendirdi. Daily Mail'in haberinde, "İşler bir kabus gibi kötüden daha kötüye gidiyor," diyen Daily Mail, "Kupa maçının 29. dakikasında oyundan atıldıktan sonra taraftarlar tarafından yuhalanan Dele Alli, Noel civarı için perişan bir Noel oldu. Gaziantep betonred giriş kurasında kullanılmayan yedeği Alli, Beşiktaş için işleri kabus gibi kötüleştirdi. Eski Tottenham Hotspur yıldızının Noel Günü oynama şansı yok. 26 yaşındaki futbolcunun sosyal medyadan futbola olan sevgisini ifade eden paylaşımları Beşiktaş teknik direktörünü ikna etmedi. Ali'nin oynamadığı aynada ise kahraman olduğunu yazdı. Haberde şu ayrıntılara yer verildi: "İngiltere milli takımı ve eski Tottenham Hotspur orta saha oyuncusu, Beşiktaş'ta kariyerinin en düşük seviyesindeydi. Noel günü takımı 1-1 berabere kaldı. Yedek oyuncu yok. Unutulmaz bir Noel değil.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.