9 KASIM'I BEKLEYİN

9 KASIM'I BEKLEYİN

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili olarak "9 Kasım çok önemli bir gün." dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Bayramı'nın 90'ıncı yılı nedeniyle teknelerde Boğaz'da düzenlenen görkemli şölende vatandaşlara hitap etti. Başkan Sarıgül, Chp'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"AK PARTİ'YE OY VERENLER BUNALMIŞ VAZİYETTE"

AK Parti'ye oy veren vatandaşların birçoğunun bunalmış vaziyette olduğunu iddia eden Sarıgül, "AK Parti'ye oy verenler yeni arayış ve enerji arıyor. Sizden ricam Ak Parti'ye oy veren vatandaşlarımızı da Anavatan partilileri de, Demokratik Sol Partilileri de herkesi kucaklamaya herkesle omuz omuza olmaya davet ediyorum. İstanbul'da ve Türkiye'de taşlar yeniden dizilecek. Oyunları siz bozacaksınız. Önce İstanbul'u sonra Türkiye'yi bismillah diyerek siz kucaklayacaksınız" dedi.
Özgürlük ve demokrasi mücadelesi verdiğini ifade eden Başkan Sarıgül, "160 günü çok iyi değerlendireceğiz. Yurttaşlarımız bize oy verecek. Ben oy alacağımıza Allah'a inandığım gibi inanıyorum. Sandıkları ne olursa olsun koruyun. Bir sandıkta 4 arkadaşımın olmasını sağlayın. Çünkü o sandık onurumuz, namusumuz. Bu mücadele Mustafa Sarıgül'ün mücadelesi değil, bu mücadele demokrasinin, özgürlüğün mücadelesi. Türkiye Değişim Hareketi'nin bütün sosyal demokratlarının görevi de oyunları bozmak. Artık oyunda biz varız" diye konuştu.

"ANKARA'DAN GÜZEL BIR HABER ÇIKACAK"

9 Kasım'da Ankara'da olacağını dile getiren Başkan Mustafa Sarıgül, "Ayın 9'u çok önemli bir gün. 9 Kasım'da inşallah Ankara'da olacağız. Perşembe günü saat 12'de hepinizi Esentepe'de bekliyorum. Esentepe'de çok değerli bir misafirimizi bit çınar ağacını, bir dürüstlük abidesini, çok değerli bir ağabeyimizi Perşembe günü 12.00'de karşılayacağız. Kendimize yakışan bir karşılama olacak. Pazar günü saat 11.00'de herkes televizyonlarının başında Ankara'dan çıkacak çok güzel bir haberi bekleyecek. Daha sonra da o haberle. İlgili olarak biz önümüzdeki günlerde biz karar verip atamızı ziyarete Anıtkabir'e hep beraber gideceğiz" şeklinde konuştu. Sarıgül'e destek veren vatandaşlar zaman zaman slogan attı. Başkan Sarıgül, vatandaş şarka birlikte Boğaz'da gerçekleşen havai fişek gösterisini izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.