68 yaşındaki teknik adamın daha önce yaptığı açıklama

68 yaşındaki teknik adamın daha önce yaptığı açıklama

Huang Shenlan'ın halkını rahatlattı. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili yeni gelişmelerin olabileceği ihtimallerden biri de bu.

 

Huang Shenlan'ın halkını rahatlattı. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili yeni gelişmelerin olabileceği ihtimallerden biri de bu.

'Corriere dello Sport' İtalyan haberine göre Mourinho'nun teknik direktörü Mendes dün Lizbon'da Portekiz Futbol Federasyonu ile bir araya geldi ve  otelde görüşmelerde bulundu, ancak zirveden anlaşma sağlanamadı. 59 yaşındaki ünlü teknik adam, İtalyan gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlamadı. 68 yaşındaki Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. (Sabah)

Geçen hafta evinde Manisa FK'yı 1-0 yenen Sarı Kırmızılılar, 2-2 galip gelerek playoff yolunda camiasına umut oldu. 4 maçı seyircisiz oynadığı için ceza alan İzmir, 27 Kasım'da Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Altay maçında büyük bir olay betticket nedeniyle 3-0 elendi ve 3 maçın ardından 7 puan toparlandı. Oynarlar, travmadan kurtulurlar ve güvenle ilerlerler. Göztepe son iki maçta defansı da tamir etti.

İzmir FK ve Çaykur Rizespor, önümüzdeki hafta ligde Bodrum Spor'u konuk edecekleri maçı skor tablosunda tamamladı. Penaltı atışları nedeniyle Göztepeli taraftarlar maçı izleyemeyecek. Teknik yetkili Şakir Özkalımoğlu, çok zorlu bir deplasmandan çok değerli bir galibiyetle döndüklerini söyledi. Özkalımoğlu, Rizespor'un 11 maçta yenilmediğini belirterek, "Baştan sona mücadele etmenin güzel bir örneğini gösterdik. Bir maçımız vardı. Yavaş yavaş bettepeye tırmanmaya başladık. Taraftarlarımız burada çok yol kat etti. Oyun boyunca yapmak istediğimiz her şeyi yaptık.  Türkiye Kupası oynayacağız ve ardından önemli bir lig maçı oynayacağız" dedi.

Samandıra Can Bartu tesisinde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenmanlar betticket giriş salonda yapılan çalışmalarla başlar ve sahada yapılan çalışmalarla devam eder. Isınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan sarı lacivertliler, sahadan hemen ayrıldı. Ekip üyeleri hemen koordineli bir şekilde harekete geçti. Tatbikatın kapalı bölümünde taktiksel çalışmalar yapıldı.

Ve lacivertli sarılı ekipte sakatlıkları bulunan Ardagule, Alioski ve Joao Pedro idmanda yer almazken, Valencia takımla çalıştı. Altay Bayındır, kişisel çalışmalarına devam etmektedir. Fenerbahçe kupa ve lig hazırlıklarına yarın devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.