42 Yıllık tecrübe coşkuyla kutlandı

42 Yıllık tecrübe coşkuyla kutlandı

KKTC Taekwondo,Karate,Judo,Aıkıdo,Hapkıdo,Kurash,Wushu,Muaythaı,Federasyonu'nun tertiplemiş olduğu 42.Kuruluş yıldönümü kutlama balosu coşkuyla kutlandı.

42 YILLIK TECRÜBE COŞKUYLA KUTLANDI. KKTC Taekwondo,Karate,Judo,Aıkıdo,Hapkıdo,Kurash,Wushu,Muaythaı,Federasyonu'nun tertiplemiş olduğu 42.Kuruluş yıldönümü kutlama balosu Girne St Hılarıon kalesi beyaz ev'de coşkuyla kutlandı.

2-029.jpg42.Kuruluş yıldönümü kutlama balosuna; KTBK KOMUTANI Tümgeneral YILMAZ YILDIRIM, GKK KOMUTANI Tuğgeneral TEVFİK ALGAN, ANA MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ERSİN TATAR, MİLLİ EĞİTİM BAKANI CEMAL GÜRSEL ÖZYİĞİT, YDP GENEL BAŞKANI ERHAN ARIKLI, TURİZM ve ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI ZORLU TÖRE, UBP MİLLETVEKİLİ ÜNAL ÜSTEL, YDP MİLLETVEKİLİ BERTAN ZAROĞLU, EMEKLİ BÜYÜKELÇİ ÇAVLAN SÜERDEM katılarak, başarılı olan sporcu ve yöneticilere ödüllerini verdiler. a1.jpgDevlet Erkanı ve üst düzey yöneticiler 42.kuruluş yıldönümü kutlama balosunda yanlız bırakmadı.

ezg-004.jpgKutlama balosunda konuşma yapan,Federasyon başkanı EYÜP ZAFER GÖKBİLEN Federasyonu'nun büyük başarılara imza attığını, çektiğimiz sıkıntı ve uyguladıkları ambargoya rağmen, bizi bölmeye ve yok etmeğe çalışanlar birlik ve beraberliğimiz sayesinde bunu başaramıyacaklar dedi.serap1-002.jpgKKTC'nin sevilen sanatçısı SERAP SONERLER SAYAR ve ekibi kutlama balosunda sahne alarak  konukları coşturdu.

 

Haber ve Fotoğraflar: MURAT BOTANLIOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.