23 Nisan töreninde skandal yaşandı

23 Nisan töreninde skandal yaşandı

Şişli’de yapılan ve Şişli Belediyesi’nin organize etiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı töreninde Cumhuriyet Halk Partisi’nin töreni olarak anons edilmesi tepki çekti.

FARKLI SİYASİ GÖRÜŞTEN İNSANLAR VARDI

Şişli Belediyesi’nin organize ettiği, Ulusal ve Egemenlik Bayramı'nın kutlandığı ve Şişli’deki birçok siyasi partinin, resmi kurumların ve farklı görüşlerden birçok halkın bir araya geldiği böylesine anlamlı bir günde, Şişli Belediyesi kürsüsünden Cumhuriyet Halk Partisi’nin töreni olarak anons edilmesi tepki çekti.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ TÖRENE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Törene katılan siyasi parti temsilcileri gazetemizi arayarak gerek yapılan anonsa gerekse de bu anonsa izin veren ve tepki göstermeyen, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün ve organizasyonu yapan Kültür Müdürlüğü’nün bağlı olduğu Emir Sarıgül’ün, böylesine anlamlı bir güne gölge düşürdüğünü ifade ederek tepki gösterdiler.

‘HAYRİ İNÖNÜ CHP’Lİ HARİCİNDE KİMSEYLE SELAMLAŞMADI’

Törene geç kalan Hayri İnönü’nün bir de CHP’liler haricinde orada bulunan hiçbir siyasi parti temsilcisi ile tokalaşmaması da ayrıca tepkilere neden oldu.

‘BİZ EMİR SARIGÜL’E SAYGI GÖSTERİRKEN

O BİZE SAYGISIZCA DAVRANDI’

Siyasi parti temsilcileri; ‘Biz farklı bir siyasi parti olmamıza rağmen bu töreni organize ettiği için Emir Sarıgül’e yer verip sevgi ve saygı gösterirken onun bize karşı bu saygısızlığını tüm Şişli’ye yapılmış kabul ediyoruz’ dediler.


‘BELEDİYE KÜRSÜSÜNDEN CHP SİYASETİ

BELEDİYE ÜZERİNDE KARA BİR LEKE OLACAKTIR’

‘Şişli Belediyesi kürsüsünden CHP etkinliği anonsu Şişli Belediyesi üzerinde kara bir leke olarak kalacaktır’ diyen siyasi parti temsilcileri ‘bu tutumlarında derhal vazgeçmeleri gerekir’ diyerek sert tepki gösterdiler.  


‘BUNDAN SONRA TEPKİSİZ KALMAYACAĞIZ’

Bu tutumun devam etmesi halinde de tepkisiz kalmayacaklarını belirten siyasi parti temsilcileri artık Şişli Belediyesi sadece CHP’nin belediyesi değildir diyerek Şişli Belediyesi yönetimini de uyardılar.

‘ŞİŞLİLİ GERÇEKLERİ GÖRSÜN’

Bu tutum ve davranışlarını tüm Şişli Halkı’na Şişli Gazetesi aracılığı ile şikâyet ederek, Şişlilinin gerçekleri görmelerini istediler.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.