2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hırvatistan ile karşılaşan Brezilya penaltılarla elendi

2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hırvatistan ile karşılaşan Brezilya penaltılarla elendi

Samba oyuncularının maçı sona erdikten sonra teknik direktör Tite istifasını açıkladı ve Brezilya ekibi yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

 

Samba oyuncularının maçı sona erdikten sonra teknik direktör Tite istifasını açıkladı ve Brezilya ekibi yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Carlo Ancelotti dahil birçok üst düzey teknik isim Brezilya ile anılırken,  adaylardan biri de Jorge Jesus.

Yıldırım açıklaması! "İlkeli bir insanım"

Konuyla ilgili konuşan Jorge Jesus yakın çevresine, "Fenerbahçe'ye 1 yıllığına imza attım. Ben prensip sahibi biriyim. Daha sözleşmem olduğu için takımı yarı yolda bırakmayacağım. Burada çok popülerim." ve yönetimin ve taraftarların bana güvendiği için mutluyum. Şampiyonluk için en büyük adayız” dedi.

YENİ İSTEKLER! Bir dünya devi daha

Deneyimli teknisyenlerin bu açıklamalarına rağmen söylentiler durmadı. Yeni iddialar Portekiz tarafından önerilmiştir. 2014'ten beri Portekiz milli ganobet takımının başında bulunan 68 yaşındaki Fernando Santos, Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Fas'a kaybettikten sonra takımdan ayrıldı.

Mourinho var ama

Portekiz'in bir numaralı Peşinde olmasına rağmen Roma teknik direktörü Jose Mourinho seçilecek kişi ancak Jorge Jesus'un kısa listede olduğuna inanılıyor ve Portekiz Futbol Federasyonu yetkilileri başarılı adayla temasa geçecek. Fenerbahçe camiası Brezilya'nın ardından sarı lacivertli Portekiz ekibi için endişe duysa da 68 yaşındaki teknik adamın daha önce yaptığı açıklama sarı lacivertliler için rahat bir nefes aldı.

Mourinho ne derse yapmalı

Corriere dello Sport'tan İtalyan haberine göre Mourinho'nun başantrenörü Jorge Mendes dün Lizbon'da Portekiz Futbol Federasyonu CEO'su ile bir araya geldi ve otelde görüşmeler yapıldı. 59 yaşındaki ünlü teknik adam, İtalyan gazetecilerin ganobet giriş  konuyla ilgili sorularını yanıtlamadı. 68 yaşındaki Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Hırvatistan 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselirken Brezilya büyük bir şok yaşıyor ve penaltılarla eleniyor. Samba oyuncusunun maçı sonrası baş antrenör Tite istifasını açıklayınca Brezilya ekibi yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Portekiz'in en çok taliplisi Roma teknik direktörü Jose Mourinho olsa da Jorge Jesus'un da listede olduğu ve Portekiz Futbol Federasyonu yetkililerinin başarılı teknik direktörle temasa geçeceği söyleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.