2018 Elvan Seyyid Hazretleri Anma Programı Düzenlendi

2018 Elvan Seyyid Hazretleri Anma Programı Düzenlendi

2018 Elesder’in düzenlediği ve WAW Holding yönetim kurulu başkanı Sayın Mahmut Saka’nın sponsorluk ve etkinlik ağalığını üstlendiği Elva Seyyid Hazretlerini Anma Etkinlikleri yoğun ilgi sağlanarak düzenlendi.

2018 Elesder’in düzenlediği ve WAW Holding yönetim kurulu başkanı Sayın Mahmut Saka’nın sponsorluk ve etkinlik ağalığını üstlendiği Elva Seyyid Hazretlerini Anma Etkinlikleri yoğun ilgi sağlanarak düzenlendi.

Etkinliğe Çankırı Eski Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Filiz, Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim ÇİVİTCİOĞLU, TBMM İnsan Kaynakları Başkanı Sayın İsmail KARGULU, Orta Belediye Başkanı Sayın Bayram Yavuz ONAY, Şabanözü Belediye Başkanı Sayın Mustafa KARAKAYA, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Zeynettin AYDIN, Orta Dernekler Birliği Başkanı Sayın Mehmet GÜNEŞ,Elmalık Köyü Muhtarı Sayın Mustafa CEYHAN ve Elesder Başkanı Sayın Ömer DURMUŞ, Elesder Ankara Başkanı Sayın Hasan SARIKAYA’ ve kıymetli iş adamları katılımları ile şeref verdiler.

WAW Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut SAKA katılımcılar ile iş dünyası ve ülke gündemi adına istişarelerde bulunarak, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması adına üzerlerine düşen ne varsa tereddütsüz üstleneceklerini belirtti.
Geniş katılımın sağlandığı etkinlik Çankırı ili, Orta Beldesi, Elmalık Köyü’nde her yıl düzenleniyor. Bu güzel organizasyonu düzenleyerek milli kültürümüzü ve bağlarımızı geliştiren başta Elesder olmak üzere bu yıl ağalığı üstlenen cömert iş adamı WAW Holding yönetim kurulu başkanı Mahmut SAKA ve değerli katılımcılara teşekkürü borç biliyoruz.

Seçime dairde açıklamalarda bulunan Sayın Mahmut SAKA, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilediklerini ve mevcut sistemin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde Türkiye’yi dahada ileriye taşıyacaklarına olan inancının tam olduğunu iletti.

Şuanda yoğun bir tempo içerisinde olduklarını ileten sayın SAKA, Kırıkkale’de 480 konutluk WAW480 inşaatının hızla devam ettiğini, Beysu kentte WAW Beyhill projesi ve Ankara’nın gözde bölgelerinden Ovacık’ta WAW Altınkule projelerinin de belli bir seviyeye geldiğini ve yine oralarda da hızlı bir çalışma içerisinde olduklarını, Esenboğada ise bölgeyi hareketlendirecek olağan üstü bir proje için mimari çalışmalarını sürdüğünü, bütün projelerde yatırımcının kazanç sağlayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.