2016 Yılının En İyi Seçilen Komedi Filmleri

2016 Yılının En İyi Seçilen Komedi Filmleri

2016 Yılının En İyi Seçilen Komedi Filmleri

2016 Yılının En İyi Seçilen Komedi Filmleri Artık bir gelenek haline gelen Aralık ayı Çakallarla Dans seri filminin vizyon tarihi oluyor. Bu sene de 2 Aralıkta gösterime girecek olan Çakallarla Dans 4 izle filmi, bizleri yine komik ve inanılmaz bir maceraya götürmek için hazırlanıyor. Çekimleri devam eden film, Eylül ayında bitecek. Yine ana ekibin korunduğu yapımda, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Tümur Acar, Murat Akkoyunlu yer alırken, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Derya Şensoy ve Hande Katipoğlu'da ekipte yer alan diğer oyuncular içindeler. Çekimler İstanbul Çatalca, Kadıköy ve Polenezköy bölgelerinde yapılmakta. Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in senaryosunu kaleme aldığı filmi hepimizi heyecan ile bekliyoruz. Çakallarla dans 4 izle tek parça her seferinde çıtayı biraz da ha yükselterek, inanılmaz başarılara imza atmayı başarıyor. Yaşadıkları bazı olaylar ve sıkıntılar nedeni ile muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfteci Necmi ve Del Piero Hikmet aynı evi paylaşmak zorunda kalıyorlar. Serinin bu filminde konu buradan ve kaldığı yerden devam edecek. Bu kez filmde bir define haritası karşımıza çıkıyor.

Berber Hüseyin'in Almanya'da ki dayıoğlu ölmüş, miras olarak da bu haritayı bırakmıştır. Elbette ki bunun bir gömü haritası olduğu düşünülecektir. Bizimkiler de tası tarağı toplayarak, ellerinde ki haritada bulunan gömüyü bulmak için Edirne yollarına düşerler. Çakallarla Dans 4 tek parça izle seçeneği sizleri sitemizde 2 Aralık tarihinde bekleyecek. Serinin tüm filmleri sitemizde sizleri beklerken, en farklı sonuçları ve kaliteyi bulacağınız sitemiz, harika ve güncel sinema filmleri ile sizlere hizmet sunmaktadır. Her hali ile komik ve bir o kadar da masum olan kahramanlarımız ile yeniden buluşmak için hepimiz heyecan duyuyoruz. Bu tarz yerli komedi filmlerini sevenlerden iseniz, sizler de sitemizi hemen ziyaret edebilirsiniz. Başarılı ve özgün filmleri bulacağınız sitemizde sizler için çok yeni ve özel filmleri de derlemeye özen gösteriyoruz. Bu filmler içinde yer alan Yok artık 2 izle tek parça filmi, 2016 yılının Ekim ayında gösterime girecek olan harika yapımlardan birisi. Sizlerin de beğenerek izlediği ilk filmin ardından, hemen kolları sıvayan ekip, serinin ikinci projesi ile yeniden bizler ile buluşacak. İlk film, gişesinde 300 bin yakaladığında yapımcılar da hemen ikincisi için harekete geçmişti. Yine komik, yine eğlenceli ve yine güzel bir ekip ile bizlere inanılmaz bir komedi hazırlayan ekibin son projesini heyecan ile bekliyoruz.

Sitemiz bu açıdan tüm beklentilerinizi en güzel, en farklı ve en ideal şekilde karşılamak adına sizlere hizmet sunuyor. Yeni ve farklı filmleri derlediğimiz sitemizde, her zaman aradığınızı bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Özellikle 7 Ekim tarihinde vizyona girecek olan Yok Artık 2 full izle filmi de bunlara sadece bir örnektir. Etkileyici ve farklı tarzı ile geçtiğimiz sezona damgasını vuran ilk film, bizleri de eğlenceli ve inanılmaz bir maceraya götürmüştür. Filmin ikincisinde de aynı kadro korunmaya çalışılırken, yeni oyuncular da eklenmiş. Şuan için açıklanan kadro içinde Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu, Demet Evgar, Kaan Yıldırım ve Caner Özyurtlu'ya yeni görevlerini verdiler. Ayrıca eklenecek olan yeni isimler ile Yok Artık 2 tek parça izle filmi bizler ile geniş bir kadro ile buluşacak. Filmin ilk serisinde hız kesmeyen eğlence, bu bölümde de aynı şekilde devam ederken, sizler de büyük bir keyif alacaksınız. Bu harika filmi ve diğer tüm güncel sinema filmlerini sizler de sitemizde bulabilir, inanılmaz bir keyif alarak, dilediğiniz zaman yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

http://www.komedifilmlerim.com


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.