1946 Şişli Derneği açıldı..

1946 Şişli Derneği açıldı..

Adnan Menderes'in yolundan gidiyorlar..

Şişli ilçesinde faaliyete başlayan ve Başkanlığını aynı zamanda Ak Parti Şişli İlçe teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi olan Halit Çetin'in yaptığı 1946 Şişli Derneği, 11 Şubat Cumartesi günü saat 13:00' te Mecidiyeköy Kültür merkezinde gerçekleştirilen açılış organizasyonuyla Şişli halkına tanıtıldı.
1946 Derneği ve Bağlı olduğu ADFED Derneğini anlatmasını istediğimiz Çetin, ADFED, Adnan Menderes Dernekleridir. 1946 Şişli Derneği ise yine aynı doğrultuda, aynı amaca hizmet eden ADFED'e bağlı bir dernektir dedi. Şişli'de bir bütünleşme ve birleşmeyi hedeflediklerini dile getiren Çetin, en Önemli hedeflerinin herkese ulaşmak olduğundan bahsetti. Bir Maraton düzenlemek istediklerinden bahseden Çetin, Adnan Menderesin siyasetini ileriye taşımak ve bu anlayışı herkese anlatabilmek olduğu konusunda ki hedeflerinden de heyecan içinde bahsetti. Hiçbir Siyasi parti ile yakınlaşmalarının ve benimsemelerinin omadığından bahseden Çetin, Biz Siyaset üstü bir kuruluşuz diye de sözlerine ekledi.
Ardından açılış programına geçildi. Şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapmak üzere 1946 Derneği Başkanı Halit Çetin kürsüye çıktı. Konuşmasında Adnan Menderesin hayatını anlatan Çetin, burda da Şişli için hedefleri ve izledikleri yol politikası hakkında bilgiler verdi.
Adnan Menderes'i anlatan slayt gösterisinin ardından ADFED Genel Başkanı Fatih Kavaloğlu konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Adnan Menderes ve yol arkadaşları hakkında ve ADFED hakkında bilgiler veren Kavaloğlu sohbet havasında geçen samimi bir konuşma gerçekleştirdi.
Diğer konuşmacılar ve kokteylin ardından açılış son buldu. 

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum