15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİT VE GAZİLERİ TÜRKİYE KARATE KUPASI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİT VE GAZİLERİ TÜRKİYE KARATE KUPASI

ŞEHİT VE GAZİLER DAYANIŞMA KAMPANYASI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİT VE GAZİLERİ TÜRKİYE KARATE KUPASI

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde büyük bir kahramanlığa imza atan halkımızdan şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Başbakanlık tarafından hazırlanan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın görevlendirildiği "Dayanışma Kampanyasına" katılıp destek olmak üzere 24 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul Aslı Çakır Akptekin Spor Salonunda; "15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Karate Kupası" yapılacaktır. Burada toplanacak olan kayıt ücretlerinin tamamı Aile Bakanlığının belirlemiş olduğu hesap numarasına yatırılacaktır.

Müsabakaya katılacak kulüplerimiz Müsabaka Online Kayıt Sisitemi Üzerinden 22 Ağustos 2016 tarihine kadar kayıtlarını yaptırabilirler.

T.C. KARATE FEDERASYONU'NDAN ANLAMLI ŞAMPİYONA!.

Değerli Camiamız, 15 Temmuz’da Türkiye, tarihinin en acı gecelerinden birisini yaşadı. Yüzlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve binlerce vatandaşımızın yaralanmasına neden olan bu olaylarda tüm sporcu, antrenör ve hakemlerimiz darbe girişiminin yapıldığı geceden itibaren üzerine düşeni yaparak bu girişimi lanetlemiş en ön saflarda yerini almıştır. Darbe girişimi neticesinde Şehit olan vatandaşlarımıza yüce Allahtan rahmet Gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Fakat, camia olarak üzerimize düşen bir görevi daha yerine getireceğiz; 24 Ağustos 2016 Çarşamba günü Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda 15 Temmuz Şehitler anısına yarışarak, Şehit ve Gazilerimizin ailelerine destek olacağız. Ayrıca, yarışmada başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına katkıda bulunacak olan Antrenör ve İşadamlarına Federasyonumuzun ‘’Anı’’ Rozeti törenle hediye edilecektir

Esat DELİHASAN Türkiye Karate Federasyonu Başkanı

Haber: Murat Botanlıoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.