14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADILAR

14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADILAR

Şişli'de sağlık kuruluşları, tüm Türkiye ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramını kutlamaya hazırlanıyor. Bazı sağlık kuruluşları da bu özel günleri için Şişli Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

HOSPİDADENT MECİDİYEKÖY'DE...


İstanbul genelinde birçok şubesi bulunan Dental Group Hospidant Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yeni şubesini Mecidiyeköy'de yaklaşık üç ay önce faaliyete geçirdi. Branşlaşmanın her geçen gün önem kazandığı diş sağlığı sektöründe, gazetemiz yayın ekibine açıklamalarda bulunan Başhekim Yiğit Kurt şunları dile getirdi: “Diş hekimleri olarak yoğun çalışıyoruz. Açıkçası bazen insan olduğumuzu unutuyoruz. Aslında tek istediğimiz, hastalarımızın bize anlayış göstermesi. Tıp Bayramı ile ilgili verebileceğim en önemli mesaj bu. Tabi ki bizimde hastalarımıza karşı çok büyük sorumluklarımız var.

MEMNUNİYET TARAMASI


Sektöründe başı çeken bir hastane grubuyuz diyebiliriz. Mecidiyeköy kuruluşumuz, dental sektörde altıncı hastanemiz ve lider durumdayız. Hasta memnuniyeti bizim için çok önemli. Tedavilerle ilgili memnuniyet taramaları yapıyoruz. Bunu sağlık sektöründe yapan çok fazla kurum yok diye biliyoruz.
Olumlu-olumsuz dönüşler kurumları daha da ileri götürüyor, böylece mükemmel hizmet ortaya çıkıyor. Yirmi doktorla birlikte çalışıp en iyi malzemeleri kullanıyoruz. En büyük farkımız hasta memnuniyetimiz diye düşünüyoruz. Son yıllarda hastalar, branşlaşma ve uzmanlık alanları ile ilgili oldukça bilinçlendi. Endodontistin kanal tedavisini gerçekleştirdiğini hastalarımız biliyor, bir diş çekilecekse çene cerrahına çektiriyorlar. Bu bilinçlenme artacak. Hastane yönetimin adına tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı saygı ve sevgiyle, iyi dileklerimle kutluyorum.

WHİTE DENT: BRANŞLAŞMA KALİTEYİ ARTIRIR


White Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Diş Hekimi Gökhan Kahyaoğlu, Tıp Bayramına yönelik açıklamalarında şunları dile getirdi: “2010 yılından bugüne Okmeydanı-Kağıthane üçgeninin birleştiği noktada diş sağlığı üzerine tüm branşlarda hizmet veriyoruz. Branşlaşma, kaliteli hizmeti ve doktorların daha dikkatli çalışma gereksinimini artıracak. Polikliniğimizi sekiz yıllık hasta birikimimiz sonrası hayata geçirdik. Uzman doktorlarımızı da aramıza katarak tüm branşları mükemmel şekilde uygulayacak sisteme çevirdik. Her geçen gün hastalarımızın arttığını fark ediyoruz. En büyük hedefimiz koşulsuz memnuniyet.

İNSANLAR GÜVENMEK İSTER


İnsanlar en çok güven ve ortamın sıcaklığını istiyor.
Hastalarımız İstanbul'un birçok yerinden polikliniğimize geliyor, Tuzla'dan ve Beylikdüzü'nden dahi gelenler var. Örneğin implant... İnsan hayatında bir kez yaptırabilir. Bu da güvenilir bir sağlık kuruluşunu gerektirir... Meslektaşlarım ve tıp bayramı için en önemli mesajım ise şu; "Hekimler birbirini kötülememeli, karşısındaki insana değer vermeli, hastayı; meslektaşlarını kötüleyerek mutsuz etmemeli. Tüm meslektaşlarımın ve tıp camiasının 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.