10 Yıl Önce İşlenen Cinayette Sır Perdesi Aralanıyor..

10 Yıl Önce İşlenen Cinayette Sır Perdesi Aralanıyor..

2007 yılında Şişli’de öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrank Dink’in cinayeti önleme yükümlülüğü bulunan kamu görevlilerinin görevlerini yerine getirmedikleri iddiasıyla yürütülen soruşturmada 5 kişi daha gözaltına alındı.

2007 yılında Şişli’de öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrank Dink’in cinayetindeki sır perdesi aralanıyor.. Edinilen bilgiye göre bir kısım kamu görevlilerinin haberdar olduğu, görev ve yetki konumları gereği cinayeti önleme yükümlülüğü bulunan kamu görevlilerinin görevlerini yerine getirmedikleri iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcılarından Gökalp Kökçü'nün talimatı üzerine harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; Resül Kütükoğlu, Serkan Özel, Ahmet Faruk Aydoğdu, Bekir Yokuş ve Şefik Şimşek gözaltına aldı. Aynı soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen iki şüphelinin ise her yerde arandığı öğrenildi. Gözaltına alınan soruşturma şüphelilerinin emniyette sorguya alındıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.